Ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας σχετικά με το παλαιό νοσοκομείο Αγρινίου | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας σχετικά με το παλαιό νοσοκομείο Αγρινίου

Αναφορικά με το θέμα που έχει προκύψει για το παλαιό νοσοκομείο Αγρινίου
Αναφορικά με το θέμα που έχει προκύψει για το παλαιό νοσοκομείο Αγρινίου και για την αποκατάσταση της πραγματικότητας, επισημαίνονται τα εξής:


Πρώτον, ο εγκεκριμένος προϋπολογισμός του έργου για την αναδιαμόρφωση του κτιρίου παραμένει ακριβώς ο ίδιος. 


Δεύτερον, παρά το γεγονός ότι το συγκεκριμένο έργο έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων από το 2018, μέχρι σήμερα δεν έχει κατατεθεί καμία μελέτη ή δράση υλοποίησης. Ως εκ τούτου, δεν έχει υποβληθεί αίτημα χρηματοδότησης.

Τρίτον, ο Υπουργός Υγείας έχει ήδη δώσει οδηγίες για την υλοποίηση του έργου. Το έργο θα γίνει. Αμέσως μόλις συμβασιοποιηθεί και υποβληθεί αίτημα χρηματοδότησης, θα διατεθούν οι προβλεπόμενες πιστώσεις. 

Τέταρτον, όσοι φέρουν την ευθύνη για την καθυστέρηση υλοποίησης του έργου επί 2 χρόνια και σήμερα ασκούν όψιμα κριτική στην Κυβέρνηση και στο Υπουργείο Υγείας, το κάνουν είτε από πολιτικό θράσος, είτε από άγνοια. 

Στη δεύτερη περίπτωση, ας φροντίσουν να ενημερωθούν και να μην εμπαίζουν τους πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας, όπως έκαναν επί 4,5 χρόνια. 


ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων