H 7χρονη Ρεκτσίνη το χρυσό στους Παναιγυπτιακούς αγώνες ρυθμικής γυμναστικής | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

H 7χρονη Ρεκτσίνη το χρυσό στους Παναιγυπτιακούς αγώνες ρυθμικής γυμναστικής

Μία σπουδαία νίκη κατέκτησε η 7χρονη Αιγυπτιώτισσα από το Κάιρο, Αναστασία Ρεκτσίνη
Μία σπουδαία νίκη κατέκτησε η 7χρονη Αιγυπτιώτισσα από το Κάιρο, Αναστασία Ρεκτσίνη, ανεβαίνοντας στο υψηλότερο βάθρο των Παναιγυπτιακών Αγώνων Ρυθμικής Γυμναστικής, που διεξήχθη στις 9 Νοεμβρίου, στην κατηγορία των παιδιών μέχρι 8 ετών.

 Η Αναστασία είναι κόρη του Ευστράτιου Ρεκτσίνη και της Μάι Χούρι και εγγονή του επί πολλά χρόνια διευθυντή της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου, Αντώνη Ρεκτσίνη. Η επιτυχία της μικρής Αιγυπτιώτισσας σκόρπισε χαρά στην ελληνική παροικία της αιγυπτιακής πρωτεύουσας.
Να σημειωθεί ότι παλαιότερα ο Αιγυπτιακός Ελληνισμός διακρινόταν από τις επιτυχίες των αθλητών του. Η συρρίκνωση περιόρισε τις επιτυχίες, αλλά η μικρή Αιγυπτιώτισσα, Αναστασία Ρεκτσίνη, αποδεικνύει τη συνεχιζόμενη παρουσία του Ελληνισμού στη χώρα του Νείλου και σε αυτόν τον τομέα.
 

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων