Ο μικρός Παναγιώτης συνάντησε τον μικρό Αντώνη στη Βοστόνη | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ο μικρός Παναγιώτης συνάντησε τον μικρό Αντώνη στη Βοστόνη

Οι δύο οικογένειες του μικρού Παναγιώτη - Ραφαήλ και του μικρού Αντώνη συναντήθηκαν στην Βοστώνη, σε «βίους παράλληλους και όνειρα ατελείωτα και γεμάτα αισιοδοξία».
Οι δύο οικογένειες του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ και του μικρού Αντώνη συναντήθηκαν στην Βοστώνη, σε «βίους παράλληλους και όνειρα ατελείωτα και γεμάτα αισιοδοξία».

Ο μικρός Αντώνης συγκεκριμένα, έφτασε στην Βοστώνη από την Κύπρο και πάσχει όπως και ο Παναγιώτης – Ραφαήλ από νωτιαία μυυϊκή ατροφία.
Ο μικρός Αντώνης έχει ήδη λάβει την γονιδιακή θεραπεία και τώρα νοσηλεύεται για παρακολούθηση της υγείας του. Ο Παναγιώτης – Ραφαήλ θα αρχίσει την θεραπεία του, αύριο Πέμπτη, 21/11/2019.

Συγκινεί η οικογένεια του μικρού Αντώνη

Συγκλονίζει η οικογένεια του μικρού Αντώνη, με το μήνυμα αισιοδοξίας που μετέδωσαν μέσα από την σελίδα τους στο Facebook.
«Ο Παναγιώτης-Ραφαήλ παρέα με τον Αντωνάκη στην πρώτη τους συνάντηση στη Βοστώνη. Τα παιδιά που κατάφεραν να στείλουν το μήνυμα σε Ελλάδα και Κύπρο ότι όλοι μαζί μπορούμε.
Σε μια πολύ συγκινητική ατμόσφαιρα και με φόντο τη Βοστώνη, οι βίοι παράλληλοι και τα όνειρα ατέλειωτα και γεμάτα αισιοδοξία. Παναγιώτη – Ραφαήλ, αγαπημένε μας, καλωσόρισες!». γράφει χαρακτηριστικά μήνυμά τους.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων