Θέσεις εργασίας για 5.187 άνεργους πτυχιούχους | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Θέσεις εργασίας για 5.187 άνεργους πτυχιούχους

Σημαντική ευκαιρία απασχόλησης αποτελούν τα 14 προγράμματα του ΟΑΕΔ που παραμένουν ανοικτά για υποβολή αιτήσεων.
Σημαντική ευκαιρία απασχόλησης αποτελούν τα 14 προγράμματα του ΟΑΕΔ που παραμένουν ανοικτά για υποβολή αιτήσεων.
Μεταξύ των κυριότερων, βρίσκεται η δράση που αφορά την επιχορήγηση επιχειρήσεων για την απασχόληση ανέργων, ηλικίας έως 39 ετώναποφοίτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε κλάδους έξυπνης εξειδίκευσης και παραγωγικής δραστηριότητας με 5.187 κενές θέσεις.
Τονίζεται ότι το πρόγραμμα παρουσιάζει ιδιαίτερα χαμηλή συμμετοχή καθώς η αρχική προκήρυξη αφορούσε 6.000 θέσεις για ανέργους.
Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στην εν λόγω δράση παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη στελέχωσή τους με νέους πτυχιούχους ενώ οι υποψήφιοι οφείλουν να γνωρίζουν ότι η επιδότηση ορίζεται στο 50% του μηνιαίου μισθολογικού και μη μισθολογικού κόστους του ωφελούμενου με ανώτατο όριο: α. τα 600 ευρώ μηνιαίως για κατόχους πτυχίου τριτοβάθμιας εκπαίδευσης β. τα 700 ευρώ μηνιαίως για κατόχους μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών και γ. τα 800 ευρώ για κατόχους διδακτορικού τίτλου σπουδών.
Συνολικά, 55.489 θέσεις των προγραμμάτων παραμένουν αδιάθετες και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επωφεληθούν άμεσα με την ένταξή τους στις εν λόγω δράσεις.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων