Πωλούσαν Πυρηνέλαιο σαν Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο και μάλιστα 100% ελληνικό | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Πωλούσαν Πυρηνέλαιο σαν Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο και μάλιστα 100% ελληνικό

Τα κυκλώματα νοθείας λειτουργούν τόσο ανεξέλεγκτα στην χώρα που έφτασαν να πουλάνε στους καταναλωτές Πυρηνέλαιο σαν Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο.
Τα κυκλώματα νοθείας λειτουργούν τόσο ανεξέλεγκτα στην χώρα που έφτασαν να πουλάνε στους καταναλωτές Πυρηνέλαιο σαν Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο.  

Συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, σε συνεργασία με την Διεύθυνση Εργαστηριακών Δομών του ΕΦΕΤ, Τμήμα Εργαστηρίων Δοκιμών & Ερευνών Τροφίμων Αθήνας που διεξήγαγε τις χημικές αναλύσεις, διαπίστωσε την εμπορία προϊόντος, το οποίο ενώ επισημαίνεται ως Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, χαρακτηρίσθηκε εκτός προδιαγραφών ποιότητας, διότι κατατάσσεται στην κατηγορία του Πυρηνελαίου.
Μάλιστα στη συσκευασία έγραφε ότι είναι 100% ελληνικό προϊόν αλλά δεν αναγράφονταν ημερομηνία ανάλωσης και παρτίδα. Επωλείτο από κατάστημα στην Ελευθερούπολη Καβάλας.

Πηγή agrotypos.gr

Διαβάστε οδηγίες του ΕΦΕΤ

Πώς μπορείτε να καταλάβετε ότι το ελαιόλαδο είναι νοθευμένο;

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων