Επέστρεψε ο μικρός Αντώνης στην Κύπρο, από την Βοστόνη | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Επέστρεψε ο μικρός Αντώνης στην Κύπρο, από την Βοστόνη

Στην Κύπρο επέστρεψε ο μικρός Αντώνης που έχει την ιδιά ασθένεια με τον Παναγιώτη-Ραφαήλ.
Στην Κύπρο επέστρεψε ο μικρός Αντώνης που έχει την ιδιά ασθένεια με τον Παναγιώτη-Ραφαήλ. Τα δυο παιδιά έχουν συγκινήσει το πανελλήνιο με τον αγώνα τους για ζωή. 

Και τα δύο αγοράκια πάσχουν από την ίδια σπάνια ασθένεια, μυϊκή ατροφία τύπου 1. Και τα δυο παιδιά έκαναν την ίδια γονιδιακή θεραπεία από τον Έλληνα παιδο-νευρολόγο, Βασίλη Δάρρα. Ο Αντώνης παρουσιάζει ήδη σημαντική βελτίωση.
«Είμαστε πολύ συγκινημένοι. Αν το ευχαριστώ μας ήταν δυνατό πριν δύο μήνες, τώρα είναι πολλαπλάσιο με αυτά που ζούμε» 
Η οικογένεια του μικρού Αντώνη ευχαρίστησε μέσα από σελίδα κοινωνικής δικτύωσης όλους τους ανθρώπους που στήριξαν τον αγώνα της, αλλά και τους ομογενείς που στάθηκαν στο πλευρό τους.

Στη Βοστώνη παραμένει ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ

Ο Παναγιώτης-Ραφαήλ βρίσκεται ακόμα στην Αμερική, ενώ οι γονείς τους με ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ενημέρωσαν τους φίλους τους ότι ο μικρός είναι καλά και αναρρώνει. 
Όπως είχε πει και ο θεράπων γιατρός των δύο παιδιών, η περίοδος μετρά τη γονιδιακή θεραπεία είναι καθοριστική για την πορεία της υγείας τους. Ο μικρός Αντώνης τα κατάφερε κι ο Παναγιώτης-Ραφαήλ αποδεικνύει πως είναι ένας πραγματικός μαχητής της ζωής.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων