Παναγιώτης Ραφαήλ: Αντιδρά καλά στην θεραπεία | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Παναγιώτης Ραφαήλ: Αντιδρά καλά στην θεραπεία

Ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης στην υγεία του, μετά από τη γονιδιακή θεραπεία στην οποία υποβλήθηκε στη Βοστώνη όπου βρίσκεται.
Ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης στην υγεία του, μετά από τη γονιδιακή θεραπεία στην οποία υποβλήθηκε στη Βοστώνη όπου βρίσκεται.


Μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ: Δεν νοσηλεύεται πλέον στο νοσοκομείο

Το μικρό αγόρι, που πάσχει από νωτιαία μυική ατροφία τύπου 1 και συγκίνησε ολόκληρη την Ελλάδα και κινητοποίησε πλήθος κόσμου προκειμένου να γίνει πραγματικότητα το ταξίδι του στην Αμερική για τη θεραπεία του, δεν νοσηλεύεται πλέον στο νοσοκομείο, αλλά καθημερινά το βλέπουν οι γιατροί και μία φορά την εβδομάδα υποβάλλεται σε εξετάσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί, που έχουν αναλάβει τον μικρό, σε δύο μήνες θα είναι απολύτως σίγουροι για τα αποτελέσματα της θεραπείας.
Μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ: Στέλνει τις ευχές του για τα Χριστούγεννα
Τώρα το μικρό αγόρι στέλνει ευχές μαζί με τους γονείς του για καλά Χριστούγεννα.
«Σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα κ ευτυχισμένο το νέο έτος!! Να περάσετε όμορφα με ανθρώπους που αγαπάτε κ σας αγαπάνε!! Να έχετε όλοι υγεία, χαρά κ πίστη! Ένα μεγάλο φιλί στον καθένα σας από τον Παναγιώτη – Ραφαήλ», έγραψαν, πριν από λίγες ημέρες, σε ανάρτησή τους στη σελίδα «Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη – Ραφαήλ» στο Facebook οι γονείς του παιδιού.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων