Eπιχειρηματίας δίνει 300.000 ευρώ στους υπαλλήλους του ως επίδομα παιδιού | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Eπιχειρηματίας δίνει 300.000 ευρώ στους υπαλλήλους του ως επίδομα παιδιού

η γαλακτοβιομηχανία Όλυμπος, και ο ιδιοκτήτης της Δημήτρης Σαράντης, ανακοίνωσαν κάτι πολύ καλύτερο για τους εργαζομένους τους, κατά την κοπή της πίτας για το 2020.
Γνωστή βιομηχανία τροφίμων, η γαλακτοβιομηχανία Όλυμπος, και ο ιδιοκτήτης της Δημήτρης Σαράντης, ανακοίνωσαν κάτι πολύ καλύτερο για τους εργαζομένους τους, κατά την κοπή της πίτας για το 2020.


Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, μίλησε στους παρευρισκόμενους ο πρόεδρος της εταιρείας, όπου τους ανακοίνωσε ότι θα δοθεί μπόνους ύψους 1,2 εκ. ευρώ ως επιβράβευση των προσπαθειών τους στην επίτευξη των εταιρικών στόχων.
Παράλληλα, η εταιρεία αποφάσισε να μοιράσει κονδύλι 300.000 ευρώ για τους εργαζομένους που αποκτούν παιδιά, αλλά και γι' αυτούς που ήδη έχουν. Συγκεκριμένα, η εταιρεία δίνει κάθε χρόνο 400 ευρώ για το πρώτο παιδί, 600 ευρώ για το δεύτερο, 1.000 ευρώ για το τρίτο και 2.000 ευρώ για το τέταρτο. 
Παράλληλα, στην ίδια εκδήλωση, η διοίκηση της εταιρείας απένειμε τιμητικές πλακέτες και χρηματικά βραβεία ύψους 150.000 ευρώ σε 25 κτηνοτρόφους-προμηθευτές της, που διακρίθηκαν στην παραγωγή γάλακτος, με βάση ποιοτικά και ποσοτικά κριτήρια.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων