Πετρούνιας: Πέρασε πρώτος στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου και το Σάββατο πάει για χρυσό | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Πετρούνιας: Πέρασε πρώτος στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου και το Σάββατο πάει για χρυσό

Ο Έλληνας χρυσός ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας κατέλαβε την 1η θέση στον προκριματικό και είναι φαβορί για το χρυσό στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Μελβούρνης.
Ο Έλληνας  χρυσός ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας κατέλαβε την 1η θέση στον προκριματικό και είναι φαβορί για το χρυσό στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Μελβούρνης.
Το περασμένο Σάββατο, αμέσως μετά την άφιξή του στη Μελβούρνη, ο “’αρχοντας των κρίκων” μίλησε αποκλειστικά στο “Νέο Κόσμο” και εξέφρασε την αισιοδοξία του για διάκριση στο Παγκόσμιο της Μελβούρνης.

Απόψε ο Ολυμπιονίκης των κρίκων βαθμολογήθηκε με 15.058 στον προκριματικό και προκρίθηκε ως πρώτος στον τελικό του Σαββάτου, εκεί όπου είναι και το φαβορί για το χρυσό μετάλλιο. Για να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ο Πετρούνιας θέλει τρία χρυσά μετάλλια στους τρεις αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου που έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση της σειράς.

Πάντως  απόψε ο Έλληνας αθλητής έδειξε πανέτοιμος για ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο  και το Σάββατο σίγουρα θα έχει στο πλευρό του και πολλούς Έλληνες φιλάθλους.
Ο Ολυμπιονίκης  μας και παγκόσμιος πρωταθλητής μετά την προσπάθειά του συγκέντρωσε 15.058 βαθμούς, αφήνοντας πίσω του τον Βρετανό, Κόρτνεϊ Τάλοχ (14.700 β.) και στην τρίτη τον Ιρανό, Μαχντί Αχμάντ Κοχάνι (14.633 β.).
Ο «άρχοντας των κρίκων»,θα επιδιώξει σε δύο 24ωρα την πρώτη από τις τρεις νίκες που χρειάζεται για να εξασφαλίσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Μετά τη Μελβούρνη, ακολουθούν οι διοργανώσεις σε Μπακού (12-15/3) και Ντόχα (18-21/3).
Μετά το πρόγραμμα που εκτέλεσε ο Λευτέρης Πετρούνιας ανήρτησε το ακόλουθο σχόλιο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «1η θέση μετά τον προκριματικό και πετάμε για τελικό!! Ήθελα καιρό να το γράψω αυτό… Για πάμε λίγο δυνατά και τρελαίνομαι».

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων