ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΥΝΗΜΑ Α. ΞΑΝΘΟΥ ΓΙΑ Μ. ΒΛΑΣΤΑΡΑΚΟ | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΥΝΗΜΑ Α. ΞΑΝΘΟΥ ΓΙΑ Μ. ΒΛΑΣΤΑΡΑΚΟ

«Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή ένας «ευπατρίδης» του Ιατρικού Συνδικαλισμού, ο πρώην Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ), ο εκλεκτός και αγαπητός συνάδελφος Μιχάλης Βλασταράκος.
«Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή ένας «ευπατρίδης» του Ιατρικού Συνδικαλισμού, ο πρώην Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ), ο εκλεκτός και αγαπητός συνάδελφος Μιχάλης Βλασταράκος.
Ο Μιχάλης Βλασταράκος τίμησε με την επιστημονική του κατάρτιση, την ευπρέπεια, το ήθος, τη συγκρότηση και τη συναδελφικότητα του, τόσο το ιατρικό λειτούργημα, όσο και το ρόλο του στο ανώτερο συνδικαλιστικό και επιστημονικό όργανο των γιατρών της χώρας. Αξιοποίησε μάλιστα αυτό το ρόλο με απόλυτη προσήλωση στη θεσμική λειτουργία του ΠΙΣ ως συμβούλου της Πολιτείας, πάντα μαχητικός, τεκμηριωμένος, ευγενής και, κυρίως, εστιασμένος στη διεκδίκηση, χωρίς κομματικές «παρωπίδες», των καλώς νοουμένων συμφερόντων όλων των γιατρών (γιατρών ΕΣΥ, συμβεβλημένων με τον ΕΟΠΥΥ και ελευθεροεπαγγελματιών). Αισθάνομαι την υποχρέωση να τονίσω το εξαιρετικό κλίμα συνεργασίας με το Υπουργείο Υγείας στην διάρκεια της προηγούμενης περιόδου. Ήταν μια συνεργασία ειλικρινής, που αναγνώριζε και σεβόταν τους διαφορετικούς θεσμικούς ρόλους , που έβαζε σε προτεραιότητα τη στήριξη του ΕΣΥ και της Δημόσιας Υγείας, τις ανάγκες των ασθενών, την εξυγίανση του συστήματος και το δημόσιο συμφέρον.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Ξανθός Ανδρέας, βουλευτής και πρώην Υπουργός Υγείας

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων