Τα νέα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν από αύριο | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Τα νέα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν από αύριο

Από αύριο στις 6 το πρωί δεν επιτρέπεται να εισέλθουν στη χώρα μας πολίτες χωρών εκτός ΕΕ

Από αύριο στις 6 το πρωί δεν επιτρέπεται να εισέλθουν στη χώρα μας πολίτες χωρών εκτός ΕΕ, παρά μόνο για απολύτως αναγκαία συνθήκη που σχετίζεται αποκλειστικά με επείγουσα εργασία ή οικογένεια, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Σημείωσε επίσης πως όσοι βρίσκονται στη χώρα μας από το εξωτερικό για διακοπές, συνέστησε να περιορίσουν στις απολύτως αναγκαίες τις όποιες μετακινήσεις τους στο εσωτερικό, επισημαίνοντας πως όσοι βρίσκονται σε οικειοθελή καραντίνα μπορούν να φύγουν από τη χώρα και πριν από την παρέλευση του χρόνου αυτού.
Σε ό,τι αφορά τους Έλληνες και τους κοινοτικούς αλλοδαπούς, ανέφερε πως μπορούν να εισέρχονται στη χώρα, απευθύνοντάς τους ισχυρή σύσταση να παραμείνουν σε οικειοθελή καραντίνα για 14 ημέρες.
Στο πλαίσιο αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού σε πληθυσμό που διαμένει στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης Νήσων, τα οποία λειτουργούν σε κατάσταση υπερπληρότητας, ενημέρωσε ότι θα ισχύσει περιορισμός κυκλοφορίας των διαμενόντων στα ΚΥΤ, με την ελεγχόμενη μετάβαση τους στα οικεία αστικά κέντρα για την κάλυψη των αναγκών τους.
Συγκεκριμένα, είπε θα δίνεται η δυνατότητα μετάβασης, ανά μία ώρα, σε περιορισμένες ομάδες ατόμων στα γειτονικά αστικά κέντρα, μεταξύ 7 το πρωί και 7 το βράδυ.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων