Κρεμαστινός: 30 ημέρες παλεύει για την ζωή του στη ΜΕΘ | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Κρεμαστινός: 30 ημέρες παλεύει για την ζωή του στη ΜΕΘ

Αγώνα για τη ζωή του δίνει ο Δημήτρης Κρεμαστινός
Κοροναϊός: Αγώνα για τη ζωή του δίνει ο Δημήτρης Κρεμαστινός, που παραμένει στο νοσοκομείο και βρίσκεται εδώ και 30 ημέρες στην εντατική.




Ο Δημήτρης Κρεμαστινός συμπληρώνει 30 ημέρες στην εντατική με κοροναϊό. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η κατάστασή του επιδεινώθηκε και είναι διασωληνωμένος.

Από το βήμα της Βουλής, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Λοβερδος εξέφρασε την συμπαράσταση του στον πρώην βουλευτή, που όπως είπε δίνει τη μάχη με μεγάλη δύναμη.

Ο Δημήτρης Κρεμαστινός, πρώην υπουργός Υγείας επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και πρώην βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, διεγνώσθη θετικός στον κοροναϊό στις 26 Απριλίου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχει υποκείμενο νόσημα, παρά μόνο υπέρταση. Κατά τις ίδιες πηγές, ο κ. Κρεμαστινός αρχικώς μετέβη ΝΙΜΙΤΣ, όπου διαπιστώθηκε ότι έπεσε ο κορεσμός (οξυγόνο) και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό όπου νοσηλεύεται σε ΜΕΘ.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων