Ανησυχία για την ενίσχυση του ιικού φορτίου στη χώρα | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ανησυχία για την ενίσχυση του ιικού φορτίου στη χώρα

Σε καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων λόγω Covid-19 μπαίνουν από την Παρασκευή και για δέκα μέρες Χαλκιδική και Μύκονος.


Σε καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων λόγω Covid-19 μπαίνουν από την Παρασκευή και για δέκα μέρες Χαλκιδική και Μύκονος. Η απόφαση ελήφθη μετά από έκτακτη σύσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας και λαμβάνοντας υπόψη τα επιδημιολογικά δεδομένα, καθώς ο αριθμός των κρουσμάτων να παραμένει σταθερά υψηλός.
Tα νέα δεδομένα όσον αφορά στην εξέλιξη τη πανδημίας στη χώρα μας τέθηκαν επί τάπητος στην τηλεδιάσκεψη που είχε σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τους συναρμόδιους φορείς. Χθες καταγράφηκαν 269 νέα κρούσματα, από τα οποία 98 στην Αττική, 70 στη Θεσσαλονίκη, 10 στις Κυκλάδες και τα υπόλοιπα σε διασπορά σε άλλες Περιφέρειες της χώρας.
Θετικοί βρέθηκαν 14 εργαζόμενοι, γιατροί και νοσηλευτές στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης με αποτέλεσμα να τεθούν σε καραντίνα όλοι οι εργαζόμενοι της Α Παθολογικής Κλινικής και το νοσοκομείο να μην δέχεται κρούσματα για νοσηλεία ως την Παρασκευή προκειμένου να διευκολυνθεί η διαδικασία της απολύμανσης.
Σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό οι νεκροί ανέρχονται σε 233, καθώς κατέληξε άλλος ένας ηλικιωμένος από τον Οίκο Ευγηρίας στο Ασβεστοχώρι.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων