Οι κινεζικές αρχές εντόπισαν και άλλα τρόφιμα με ίχνη κοροναϊού | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Οι κινεζικές αρχές εντόπισαν και άλλα τρόφιμα με ίχνη κοροναϊού

Ίχνη του νέου κορονοϊού εντοπίστηκαν σε δείγμα από κατεψυγμένες φτερούγες κοτόπουλων από τη Βραζιλία, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές της κινεζικής πόλης Shenzhen, πυροδοτώντας ανησυχίες ότι μολυσμένα τρόφιμα θα μπορούσαν να προκαλέσουν νέες εξάρσεις, όπως μεταδίδει το Reuters.
Ίχνη του νέου κοροναϊού εντοπίστηκαν σε δείγμα από κατεψυγμένες φτερούγες κοτόπουλων από τη Βραζιλία, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές της κινεζικής πόλης Shenzhen, πυροδοτώντας ανησυχίες ότι μολυσμένα τρόφιμα θα μπορούσαν να προκαλέσουν νέες εξάρσεις, όπως μεταδίδει το Reuters.

Οι κινεζικές αρχές πραγματοποίησαν ελέγχους σε δείγμα από την επιφάνεια που πήραν από τις  φτερούγες στο πλαίσιο των τακτικών δοκιμών που πραγματοποιούν από τον Ιούνιο σε εισαγόμενα τρόφιμα.
Σημειώνεται ότι χθες οι κινεζικές αρχές ανακοίνωσαν ότι εντόπισαν ίχνη του νέου κοροναϊού σε συσκευασίες γαρίδων από τον Ισημερινό.
Οι κινεζικές αρχές εντόπισαν και πραγματοποίησαν ελέγχους στους ανθρώπους που ενδεχομένως να ήρθαν σε επαφή με τα μολυσμένα τρόφιμα και όλα τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων