Έφυγαν από τον κοροναϊό πιασμένοι χέρι χέρι έπειτα από μάχη 30 ημερών στην Εντατική | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Έφυγαν από τον κοροναϊό πιασμένοι χέρι χέρι έπειτα από μάχη 30 ημερών στην Εντατική

Μόνο ο θάνατος κατάφερε να χωρίσει τον Τζόνι Λι Πίπλς από τη σύζυγό του Κάθι Νταρλίν Πιπλς, όπως ακριβώς είχαν ορκιστεί την ημέρα του γάμου τους, πριν από 48 χρόνια.
Μόνο ο θάνατος κατάφερε να χωρίσει τον Τζόνι Λι Πίπλς από τη σύζυγό του Κάθι Νταρλίν Πιπλς, όπως ακριβώς είχαν ορκιστεί την ημέρα του γάμου τους, πριν από 48 χρόνια.
 

Ο 67χρονος και η 65χρονη πέθαναν από κοροναϊό έπειτα από μία μάχη 30 ημερών. Τελικά νικήθηκαν από τον φονικό ιό και πέθαναν με τέσσερα λεπτά διαφορά, πιασμένοι χέρι χέρι σε νοσοκομείο της Βόρειας Καρολίνα.

Καθώς έφθανε το τέλος, το νοσηλευτικό προσωπικό μετέφερε το ζευγάρι στο ίδιο δωμάτιο ώστε να πουν το τελευταίο αντίο έπειτα από 50 χρόνια έρωτα, είπε ο γιος τους Σέιν Πιπλς στο WBTV. "Όλα πήγαν προς το χειρότερο.Τους έβαλαν μαζί στο ίδιο δωμάτιο, στο ίδιο δωμάτιο Εντατικής. Ένωσαν τα χέρια τους. Οι νοσοκόμες συγκεντρώθηκαν γύρω τους και εκείνοι πέθαναν με τέσσερα λεπτά διαφορά ο ένας από τον άλλον" περιέγραψε ο Σέιν για τους γονείς του που πέθαναν μαζί στις 2 Σεπτεμβρίου.

"Υπέφεραν κυρίως από πυρετό και έλλειψη γεύσης“ είπε ο Σέιν για τα πρώτα συμπτώματα του κορονοϊού. "Ο πατέρας μου άρχισε να παρουσιάζει συμπτώματα δύο ημέρες μετά τη μητέρα μου. Δύο εβδομάδες μετά εισήχθησαν και οι δύο στην Εντατική".

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ο Σέιν κάλεσε τον κόσμο να μην αψηφήσει τον ιό, ενώ σε ανάρτησή του στο Facebook κάλεσε όσους τη διαβάσουν να τηρούν τις κοινωνικές αποστάσεις και να φορούν μάσκα. "Δεν είναι αστείο, δεν είναι φάρσα. Απλώς δεν θέλω άλλον άνθρωπο να πληγωθεί. Δεν θέλω κανέναν να νιώσει τόση θλίψη αισθανόμαστε εμείς".

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων