Κούβελας: Άχρηστα λεφτά αυτά που δόθηκαν για τα μηχανήματα θερμομέτρησης | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Κούβελας: Άχρηστα λεφτά αυτά που δόθηκαν για τα μηχανήματα θερμομέτρησης

Το εμβόλιο κατά του κορονοϊού δεν αναμένεται άμεσα, τόνισε ο καθηγητής κλινικής φαρμακολογίας
Το εμβόλιο κατά του κορονοϊού δεν αναμένεται άμεσα, τόνισε ο καθηγητής κλινικής φαρμακολογίας, Δημήτρης Κούβελας σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Open, υποστηρίζοντας παράλληλα πως η διασπορά του ιού στην Αττική οφείλεται στο άνοιγμα του τουρισμού.

Σε σχόλιό του για τη διαφορά που εμφανίζουν τα ημερήσια κρούσματα σε Θεσσαλονίκη και Αττική, ο καθηγητής επεσήμανε πως δεν έχει να κάνει με τους «αρνητές της μάσκας» αλλά ότι η Θεσσαλονίκη έχει λιγότερο τουρισμό. «Όλοι οι τουρίστες περνάνε αναγκαστικά από την Αθήνα. Ποιος δεν θα δει την Ακρόπολη;», δήλωσε χαρακτηριστικά. Στο ερώτημα, δε, αν ο τουρισμός έκανε τη «ζημιά» στην Αττική, η απάντηση του κ. Κούβελα ήταν σαφής: «Ε, προφανώς».
Τόνισε, παράλληλα, ότι μετά το lockdown τα κρούσματα είχαν σχεδόν μηδενιστεί στην Ελλάδα και επομένως από κάπου ήρθαν. «Ο ιός δεν πετάει για να έρθει μόνος του από την Αμερική. Κάποιος τον μεταφέρει».
Επίσης, ο καθηγητής χαρακτήρισε «πεταμένα λεφτά» τα ποσά που δόθηκαν για τη θερμομέτρηση στις πύλες εισόδου καθώς, όπως είπε, «υπάρχουν χιλιάδες λόγοι» για να έχει κάποιος αυξημένη θερμοκρασία.
«Από τι στιγμή που δεν έχει γίνει μια φυσική ανοσία αγέλης και από τη στιγμή που δεν πρόκειται να βγει εμβόλιο τουλάχιστον στο εγγύς μέλλον, δεν υπάρχει σωτηρία αυτόματη από αυτή τη διαδικασία», σημείωσε ακόμη ο καθηγητής.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων