Responsive Ad Slot

Slider

Έχασε τη μάχη 50χρονη εργαζόμενη στο ΑΧΕΠΑ

Φτάσαμε πέρα από τα όριά μας

medlabnews.gr iatrikanea 

«Φτάσαμε πέρα από τα όριά μας!». Με αυτό το μήνυμα ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, Μπάμπης Κοροξενός κάνει γνωστό τον θάνατο μιας εργαζόμενης στο νοσοκομείο, περίπου 50 ετών, λόγω κοροναϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr, η 50χρονη, η οποία ήταν χειρίστρια ιατρικών μηχανημάτων στην ακτινολογική κλινική, δεν είχε υποκείμενα νοσήματα και ενώ νοσηλευόταν εδώ και κάποιες μέρες στο νοσοκομείο, η κατάστασή της χειροτέρεψε και την Παρασκευή κρίθηκε αναγκαίο να διασωληνωθεί στη ΜΕΘ του νοσοκομείου. Σήμερα έγινε γνωστό ότι έχασε τη μάχη με τον κοροναϊό.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων