Σοκ από γιατρό του Παπανικολάου. Ρωτούν αν προλαβαίνουν να μιλήσουν στις οικογένειές τους. | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Σοκ από γιατρό του Παπανικολάου. Ρωτούν αν προλαβαίνουν να μιλήσουν στις οικογένειές τους.

Κραυγή αγωνίας βγάζει για ακόμη μία φορά ο γιατρός αναισθησιολόγος που εργάζεται στο νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης.

medlabnews.gr iatrikanea 

Κραυγή αγωνίας βγάζει για ακόμη μία φορά ο γιατρός αναισθησιολόγος που εργάζεται στο νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης. Την τραγική κατάσταση που επικρατεί στο «Γ. Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης με τους ασθενείς κορoναϊού, περιγράφει με αναρτήσεις του στο Facebook, γιατρός αναισθησιολόγος που εργάζεται στο νοσοκομείο.

Ο Δανιήλ Κωνσταντινίδης κάνει λόγο για «υγειονομικό πόλεμο άνευ προηγουμένου, τέτοιου που όμοιο του δεν έχει συναντήσει καμία γενιά που αυτή τη στιγμή κατοικεί στον πλανήτη. Σε ένα πόλεμο, όλοι υπηρετούμε την πατρίδα χωρίς ερωτήσεις, ειρωνείες, αμφισβητήσεις, και «ναι μεν, αλλά». Την υπηρετούμε τηρώντας τα μέτρα, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες και βοηθώντας το σύστημα υγείας, με τις όποιες αναμφισβήτητες και τρανταχτές αδυναμίες του, να παραμείνει όρθιο».

Διασωληνώνονται ακόμη και 40χρονοι

Σε προηγούμενη ανάρτησή του, αναφέρεται στις καθημερινές διασωληνώσεις που γίνονται στο «Παπανικολάου» και οι οποίες αφορούν ακόμα και σε «40χρονους και 50χρονους απόλυτα υγιείς κατά τα άλλα. Η αγωνία που ζωγραφίζεται στα μάτια των περισσοτέρων πριν τους διασωληνώσουμε δεν περιγράφεται εύκολα. Κάποιοι ρωτάνε αν προλαβαίνουν να τηλεφωνήσουν στις οικογένειες τους, να τους πουν ότι πηγαίνουν στην εντατική, σε ένα ταξίδι δηλαδή με άγνωστο προορισμό. Κάποιοι κλαίνε πριν διασωληνωθούν. Ναι, τόσο έντονες και τραγικές είναι εκείνες οι ώρες, και όσο σκληρά και αν ακούγονται αυτά, είναι η πραγματικότητα που ζούμε».

Συγκλονίζουν οι εικόνες από τη ΜΕΘ του «Παπανικολάου»

Την ίδια ώρα συγκλονίζουν οι εικόνες από την Εντατική στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, σε μια περιοχή όπου δίνεται τεράστια μάχη για να ελεγχθεί η διασπορά του κοροναϊού.

Ασθενείς, όπως καταγράφεται σε βίντεο του Mega, από 39 έως 60 ετών ο ένας δίπλα στον άλλον, δίνουν τη δική τους μάχη για τη ζωή.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων