Σοκ: Πέθανε από κοροναϊό ο 39χρονος Έλληνας Dj Decibel και δεν είχε υποκείμενα νοσήματα | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Σοκ: Πέθανε από κοροναϊό ο 39χρονος Έλληνας Dj Decibel και δεν είχε υποκείμενα νοσήματα

Σοκ προκαλεί η είδηση για τον θάνατο του 39χρονου γνωστού Έλληνα Dj Decibel από κοροναϊό.

 medlabnews.gr iatrikanea

Σοκ προκαλεί η είδηση για τον θάνατο του 39χρονου γνωστού Έλληνα Dj Decibel από κοροναϊό.

Ο Δημήτρης Μπέλλος είχε προσβληθεί από κοροναϊό και νοσηλευόταν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, o  άτυχος 39χρονος δεν είχε κανένα υποκείμενο νόσημα. Για 2 με 3 ημέρες εμφάνισε πυρετό και μετά δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» και οι γιατροί τον κράτησαν για νοσηλεία. Λίγο μετά διασωληνώθηκε. Έδωσε γενναία μάχη με τον ιό αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο μικρών κοριτσιών. Το δεύτερο παιδάκι του είναι μόλις 40 ημερών! Η είδηση για τον θάνατό του προκάλεσε θλίψη στον κόσμο της μουσικής και όχι μόνο. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πολλές  είναι οι αναρτήσεις για τον άτυχο 39χρονο αλλά και τα μηνύματα συμπαράστασης προς την οικογένειά του.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων