Ανοιχτά με απόφαση IKEA, Leroy Merlin, Πλαίσιο, Κωτσόβολο, Public, Media Markt. Δείτε τις προϋποθέσεις | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ανοιχτά με απόφαση IKEA, Leroy Merlin, Πλαίσιο, Κωτσόβολο, Public, Media Markt. Δείτε τις προϋποθέσεις

Ανοιχτά αλλά όχι για όλους τα IKEA, Leroy Merlin, Praktiker, Plaisio, Κωτσόβολος και άλλες μεγάλες εταιρείες

medlabnews.gr iatrikanea 

Ανοιχτά αλλά όχι για όλους τα IKEA, Leroy Merlin, Praktiker, Plaisio, Κωτσόβολος και άλλες μεγάλες εταιρείες. Μεγάλες εταιρείες προχωρούν σε επαναλειτουργία των φυσικών τους καταστημάτων υπό την προϋπόθεση οι πελάτες να είναι επιχειρήσεις ή ελεύθεροι επαγγελματίες.

Έτσι μετά τη Leroy Merlin, η οποία από την αρχή του lockdown διατηρούσε ανοιχτό το κατάστημα της στου Ρέντη μόνο για όσους είχαν επαγγελματικό ΑΦΜ, ακολούθησε η αλυσίδα Praktiker ενώ το περασμένο Σάββατο ο όμιλος Φουρλή λειτούργησε το κατάστημα ΙΚΕΑ επί της λεωφ. Κηφισού. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, ο όμιλος θα εξετάσει τις επόμενες ημέρες για το εάν είναι προς το συμφέρον του να λειτουργήσει και άλλα καταστήματα ΙΚΕΑ. Επίσης, έχει ξεκινήσει να λειτουργεί τα φυσικά της καταστήματα και η εταιρεία «Καύκας».

Από χτες μπήκαν στο παιχνίδι και αλυσίδες προϊόντων τεχνολογίας. Την αρχή έκανε το Πλαίσιο το οποίο άνοιξε 12 καταστήματά του.. Για να εισέλθει κάποιος, πρέπει να διαθέτει βεβαίωση άδειας κυκλοφορίας επιτηδευματία ή ελεύθερου επαγγελματία ή μέλους διοίκησης από το σύστημα Εργάνη ή να έχει εκτυπώσει τα στοιχεία μητρώου από το Taxisnet ή να διαθέτει δελτίο επαγγελματικής ταυτότητας.

Επιτρέπονται αγορές μόνο με έκδοση τιμολογίου, ενώ για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο κάποιος να αξιοποιήσει φιλία ή συγγένεια με επαγγελματία απαγορεύεται η είσοδος συνοδού στο κατάστημα. Από αύριο αναμένεται να προχωρήσει σε άνοιγμα μέρους των καταστημάτων της και η αλυσίδα Κωτσόβολος. Συνολικά αναμένεται να προχωρήσει στη λειτουργία 70 καταστημάτων.

Παράλληλα θα ξεκινήσουν να λειτουργούν και φυσικά καταστήματα των Public και Media Markt. Στην απόφαση που εκδόθηκε το Σάββατο και με την οποία παρατείνεται το lockdown προβλέπεται το παραπάνω.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων