Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ένας 60χρονος ιδιώτης γιατρός | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ένας 60χρονος ιδιώτης γιατρός

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ένας 60χρονος ιδιώτης γιατρός σήμερα το απόγευμα στο Βόλο

medlabnews.gr iatrikanea 

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ένας 60χρονος ιδιώτης γιατρός σήμερα το απόγευμα στο Βόλο, αλλά ευτυχώς είχε ενημερώσει συγγενή του που βρίσκεται και μετά από έρευνες εντοπίστε από την Αστυνομία και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, καλά στην υγεία του.

Ο 60χρονος φέρεται να κατανάλωσε άγνωστη ποσότητα χαπιών και το απόγευμα έφυγε από το σπίτι που διαμένει στο Βόλο με συγγενικά του πρόσωπα. Στη συνέχεια τηλεφώνησε σε συγγενή του, είπε ότι βρίσκεται στα Μελισσάτικα και ότι πήρε χάπια για να θέσει τέλος στη ζωή του.

Στις 17.50 φίλος του ενημέρωσε την εθελοντική ομάδα Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων, λέγοντας ότι ο άνθρωπος που αναζητείται βρίσκεται στην περιοχή προς Μελισσάτικα. Παράλληλα, ενημερώθηκε και η Αστυνομία και ξεκίνησαν έρευνες στην περιοχή.

Τελικά, ο γιατρός εντοπίστηκε από την Αστυνομία σε χωματόδρομο πάνω από τα Μελισσάτικα στις 19.20 και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, ενώ βρισκόταν σε καλή κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος έχει επιχειρήσει και στο παρελθόν να θέσει τέλος στη ζωή του.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων