«Πάγωμα» περαιτέρω άρσης μέτρων | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

«Πάγωμα» περαιτέρω άρσης μέτρων

Προβληματισμός επικρατεί σε κυβέρνηση και ειδικούς για την αύξηση των κρουσμάτων κοροναϊού

medlabnews.gr iatrikanea 

Προβληματισμός επικρατεί σε κυβέρνηση και ειδικούς για την αύξηση των κρουσμάτων κοροναϊού -οι νέες μολύνσεις που ανακοινώθηκαν σήμερα ήταν διπλάσιες από τις χθεσινές-, καθώς και για το γεγονός ότι το μεταλλαγμένο στέλεχος του ιού είναι πιο διαδεδομένο στη χώρα από ό,τι αρχικά είχε εκτιμηθεί, κάτι που όπως όλα δείχνουν ανατρέπει το σχεδιασμό για νέα άρση μέτρων του lockdown.

Ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας ανέφερε πως «μέχρι στιγμής είναι 59 κρούσματα αλλά εξετάζουμε και κάποια στην Βόρεια Ελλάδα. Τα στοιχεία δείχνουν ότι είναι αρκετά πιο μεταδοτικό κατά 50%. Αυτή την στιγμή υπάρχει ανησυχία και περιμένουμε στοιχεία από την παγκόσμια κοινότητα», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Αρκουμανέας σημείωσε ότι ενδεχομένως το μεταλλαγμένο στέλεχος να επηρεάσει και τις αποφάσεις που λαμβάνονται για τα μέτρα στην Ελλάδα και κάλεσε τους πολίτες να είναι σε εγρήγορση για την μετάλλαξη του ιού.

Διαβάστε

Είμαστε λίγο πριν από το σκληρό lockdown τύπου Μαρτίου. Aς προετοιμαζόμαστε

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων