Έκρηξη εισαγωγών. Γέμισαν οι ΜΕΘ του Σωτηρία | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Έκρηξη εισαγωγών. Γέμισαν οι ΜΕΘ του Σωτηρία

Η στιγμή που όλοι φοβούνταν έφτασε στην Αττική, καθώς έχουν γεμίσει όλες οι κλίνες ΜΕΘ

 medlabnews.gr iatrikanea

Η στιγμή που όλοι φοβούνταν έφτασε στην Αττική, καθώς έχουν γεμίσει όλες οι κλίνες ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία», ενώ ασφυκτική είναι η πίεση και στα υπόλοιπα νοσοκομεία της περιφέρειας. Στον «Ευαγγελισμό» και το «Αττικό» έχουν απομείνει μόλις τρεις κλίνες κενές.

Τις πληροφορίες για την κατάσταση των νοσοκομείων, ενώ σήμερα καταγράφηκαν 1.630 νέες μολύνσεις και η Αττική βρίσκεται στο «κόκκινο» με 815, μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο νοσοκομείο «Σωτηρία», το μεγαλύτερο νοσοκομείο αναφοράς, είναι κατειλημμένες και οι 84 κλίνες ΜΕΘ.

Την ίδια ώρα, στον «Ευαγγελισμό» υπάρχει μόνο μία διαθέσιμη κλίνη ΜΕΘ και στο «Αττικό» δύο. Με τον ρυθμό αύξησης των εισαγωγών στα νοσοκομεία και των διασωληνώσεων, και αυτές οι κλίνες θα καλυφθούν σύντομα.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων