Καπραβέλος: lockdown μέχρι Απρίλιο | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Καπραβέλος: lockdown μέχρι Απρίλιο

Και τον Μάρτιο θα πρέπει να διαρκέσει το lockdown σύμφωνα με τον Διευθυντή ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου

medlabnews.gr iatrikanea 

Και τον Μάρτιο θα πρέπει να διαρκέσει το lockdown σύμφωνα με τον Διευθυντή ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, Νίκο Καπραβέλο.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο κ. Καπραβέλος τόνισε μεταξύ άλλων ότι «το εμβόλιο προφυλάσσει. Είναι το όπλο μας. Είναι αυτό που θα δώσει την πολυπόθητη ανοσία και την άμυνα απέναντι στον κοροναϊό». Ωστόσο, όπως εξήγησε «αυτή τη στιγμή δε μπορούμε να μιλάμε για χαλάρωση μέτρων», καθώς είναι ασφυκτική η πίεση στο σύστημα.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 1.460 νέα κρούσματα κοροναϊού, με τα 722 να εντοπίζονται στην Αττική και τα 142 στη Θεσσαλονίκη.

«Lockdown μέχρι τέλος Μαρτίου»

«Σύμφωνα με όλα τα επιστημονικά στοιχεία, η πανδημία τελειώνει τέλη Μαρτίου. Μέχρι τον Απρίλιο θα έχουμε και την ανοσία. Έχουμε δύο δύσκολους μήνες μπροστά μας», εκτίμησε. Τέλος, ο κ. Καπραβέλος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ανέφερε ότι το lockdown, με αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα, πρέπει να διαρκέσει μέχρι τέλος Μαρτίου, αλλά όχι κατ' ανάγκη με κλειστή την αγορά.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων