Από τις πιο δύσκολες νύχτες στο Νοσοκομείο του Ρίου. Πανικός στα επείγοντα | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Από τις πιο δύσκολες νύχτες στο Νοσοκομείο του Ρίου. Πανικός στα επείγοντα

Οι πιέσεις στο τοπικό σύστημα υγείας δεν λένε να μειωθούν με την Αχαΐα

 medlabnews.gr iatrikanea

Οι πιέσεις στο τοπικό σύστημα υγείας δεν λένε να μειωθούν με την Αχαΐα να ολοκληρώνει ήδη την 7η εβδομάδα μέσα σε «σκληρό» lockdown


Σε ιδιαιτέρως δύσκολη εξελίσσεται η νύχτα για το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει ο ενημερωτικός ιστότοπος tempo24.news στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών υπάρχει μεγάλη προσέλευση ασθενών με ύποπτα συμπτώματα κορωνοϊού αλλά και ατόμων που είναι επιβεβαιωμένα κρούσματα και βλέπουν τα συμπτώματά τους να επιδεινώνονται.

Το Νοσοκομείο του Ρίου εφημερεύει μέχρι τις 8 το πρωί και το προσωπικό του καλείται να ανταπεξέλθει σε άλλη μια νύχτα - γολγοθά.

Σύμφωνα πάντα με το tempo24.news, μέχρι αργά το βράδυ της Παρασκευής στις κλινικές COVID νοσηλεύονταν 132 ασθενείς με κορωνοϊό, εκ των οποίων οι 26 βρίσκονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Οι πιέσεις στο τοπικό σύστημα υγείας δεν λένε να μειωθούν με την Αχαΐα να ολοκληρώνει ήδη την 7η εβδομάδα μέσα σε "σκληρό" lockdown.

Αποκαλυπτικά της πολύ δύσκολης κατάστασης είναι τα στοιχεία του ΕΟΔΥ, που εμφανίζουν την Αχαΐα με 1.061 ενεργά κρούσματα, όταν στο σύνολό τους οι 3 νομοί της Δυτικής Ελλάδας καταγράφουν 1.519 ενεργά κρούσματα.

Πηγή: tempo24.news

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων