Ισραήλ : Το εμβολιαστικό πρόγραμμα πέτυχε. Χθες είχαν ΜΗΔΕΝ κρούσματα | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ισραήλ : Το εμβολιαστικό πρόγραμμα πέτυχε. Χθες είχαν ΜΗΔΕΝ κρούσματα

Για πρώτη φορά από τον Μάρτιο του 2020, τα κρούσματα κοροναϊού στο Ισραήλ μηδένισαν

επιμέλεια medlabnews.gr iatrikanea 

Για πρώτη φορά από τον Μάρτιο του 2020, τα κρούσματα κοροναϊού στο Ισραήλ μηδένισαν

Ο αριθμός των επιλεγόμενων ενεργών κρουσμάτων του κοροναϊού στο Ισραήλ έχει πλέον υποχωρήσει στα 0, ανακοίνωσε τη Δευτέρα (7.06.2021) το υπουργείο Υγείας της χώρας.

Πρόκειται για τον χαμηλότερο αριθμό που έχει ανακοινώσει το Ισραήλ από τις 17 Μαρτίου 2020, μετά τον εντοπισμό του πρώτου κρούσματος.

Το υπουργείο ανέφερε ακόμη πως τις προηγούμενες 24 ώρες επιβεβαιώθηκαν 21 μολύνσεις από τον SARS-CoV-2, με το σύνολό τους να φθάνει τις 840.475.

Οι θάνατοι ακόμη 4 ασθενών με την COVID-19 αύξησαν τον απολογισμό των θυμάτων της πανδημίας στους 6.418 νεκρούς ως εδώ.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση μειώθηκε σε 49 επί συνόλου 91 ανθρώπων που παραμένουν στα ισραηλινά νοσοκομεία.

Ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν ανοσοποιηθεί για την COVID-19 έχει ξεπεράσει τα 5,13 εκατομμύρια, ή το 58,4% του πληθυσμού.

Σήμερα το Ισραήλ προχώρησε την περασμένη εβδομάδα στην άρση σχεδόν όλων των περιοριστικών μέτρων. Ωστόσο, οι περιορισμοί στην είσοδο και στην έξοδο από τη χώρα θα παραμείνουν σε ισχύ.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων