Μάικλ Ντάγκλας, Κάθριν Ζέτα Τζόουνς. Ο καρκίνος στο στόμα από HPV και ο χωρισμός | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Μάικλ Ντάγκλας, Κάθριν Ζέτα Τζόουνς. Ο καρκίνος στο στόμα από HPV και ο χωρισμός

21 χρόνια γάμου συμπληρώνουν φέτος η 51χρονη Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και ο Μάικλ Ντάγκλας, και ο έρωτάς τους παραμένει

medlabnews.gr iatrikanea

21 χρόνια γάμου συμπληρώνουν φέτος η 51χρονη Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και ο Μάικλ Ντάγκλας, και ο έρωτάς τους παραμένει ζωντανός, παρά τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετώπισαν στην κοινή διαδρομή τους (δες παρακάτω).

Η αγαπημένη ηθοποιός μοιράζεται διάφορα στιγμιότυπα στα social media από την καθημερινότητά του, ενώ δεν χάνει την ευκαιρία να μοιράζεται την αγάπη της για τον σύζυγό της.Σε νέα της ανάρτηση, η Τζόουνς κάνει μια δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγό της αναφέροντας πως πάντα χαμογελάει μαζί του και αυτός είναι και ο λόγος που οι δεσμοί τους παραμένουν τόσο δυνατοί.

Μπορεί η γαμήλια ζωή τους να κλυδωνίστηκε το 2013, όμως οι δυο τους παραμένουν ένα από τα μακροβιότερα ζευγάρια του Χόλιγουντ και έχουν μαζί δύο παιδιά, τον 20χρονο Ντίλαν Μάικλ και της 17χρονη Κάρις Ζέτα Ντάγκλας.

Σε νέα της ανάρτηση, η Τζόουνς κάνει μια δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγό της αναφέροντας πως πάντα χαμογελάει μαζί του και αυτός είναι και ο λόγος που οι δεσμοί τους παραμένουν τόσο δυνατοί.

Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία που ανέβασε η σύζυγος του Ντάγκλας στους 3.6 εκατ. ακολούθους της , τους βλέπουμε αρκετά χρόνια πριν να χαμογελούν στην κάμερα


Oι απιστίες, η κατάρρευση και ο χωρισμός

Η ζωή του ζευγαριού δεν ήταν πάντα ρόδινη και χαμογελαστή. Το 2013 ο Ντάγκλας, ο γιος του θρύλου του Χόλιγουντ Κερκ Ντάγκλας, διαγνώστηκε με καρκίνο στη γλώσσα το 2013, και βρέθηκε αντιμέτωπος με τον δημόσιο εξευτελισμό, αλλά και την ψυχική κατάρρευση της γυναίκας του, επίσης επιτυχημένης και διάσημης ηθοποιού της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς. Ο Μάικλ Ντάγκλας παραδέχτηκε δημόσια πως ο καρκίνος στη γλώσσα – αρχικά είχε αναφερθεί πως επρόκειτο για καρκίνο του λάρυγγα – από τον οποίο προσεβλήθη ήταν αποτέλεσμα αιδοιολειχίας, δηλαδή στοματικού σεξ που τον εξέθεσε στα κονδυλώματα.

"Χωρίς να θέλω να μπω σε πολλές λεπτομέρειες, ο συγκεκριμένος αυτός καρκίνος προκαλείται από ένα ιό (HPV) για τον οποίο ευθύνεται η αιδοιολειχία. Πρόκειται για μια σεξουαλικώς μεταδιδόμενη ασθένεια", είχε δηλώσει ο Μάικλ Ντάγκλας, σε συνέντευξή του στην Guardian, λίγο μετά τη διάγνωσή του.

Λίγο αργότερα, ο Μάικλ Ντάγκλας θα επανερχόταν στο θέμα, δηλώνοντας ντροπή για όσα προκάλεσε κυρίως στη σύζυγό του Κάθριν Ζέτα Τζόουνς με την αποκάλυψη αυτή. "Ήταν ένα από εκείνα τα πράγματα που μετάνιωσα για όλη την ντροπή που προκάλεσα στην Κάθριν" έλεγε ο ηθοποιός.

Η μάχη της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς με τη διπολική διαταραχή και ο χωρισμός


Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς πάλευε από το 2011 με την διπολική διαταραχή και όπως δήλωνε αργότερα σε συνέντευξή της "όταν σου έρχεται κάτι τόσο συνταρακτικό όσο αυτό, τότε προφανώς πυροδοτείται η ανισορροπία – δεν κοιμάσαι, ανησυχείς, αγωνιάς". Η είδηση για τον καρκίνο, αλλά και οι αποκαλύψεις για το πως προκλήθηκε προκάλεσαν έντονη συναισθηματική φόρτιση στην Κάρθιν Ζέτα Τζόουνς που εισήχθη έκτοτε δύο φορές σε κλινική προκειμένου να αντιμετωπίσεις τις ψυχολογικές εξάρσεις από την διπολική διαταραχή.

"Όταν ο Μάικλ διαγνώστηκε με καρκίνο σκέφτηκε "θα με μαζεύετε από το πάτωμα”. Αυτό συμβαίνει στους ανθρώπους συχνά, αλλά και πάλι είναι ένα μεγάλο σοκ. Αν και νόμιζα πως ήμουν πιο δυνατή, τελικά δεν ήμουν".


Ο Μάικλ Ντάγκλας και η κοσμοθεωρία του μετά τον καρκίνο


Στην ίδια εκείνη συνέντευξη για τον Guardian, ο Μάικλ Ντάγκλας αποκάλυψε πως μετά την περιπέτεια της υγείας του βλέπει τον κόσμο διαφορετικά. «Ήμουν απλώς ευτυχής που ήμουν ζωντανός. Βρισκόμουν σε έκσταση» έλεγε και συμπλήρωνε: «Μοιάζει σαν να έχεις ξαναγεννηθεί όταν περάσεις έναν καρκίνο και βγεις ζωντανός. Νιώθεις πως είσαι παιδί».


Ο Μάικλ Ντάγκλας σημειώνει πως οι προτεραιότητές του έχουν αλλάξει και εκτιμά περισσότερο τον γάμο, τα παιδιά του. «Βλέπεις τα πάντα λίγο πιο καθαρά και λίγο πιο φωτεινά» ανέφερε χαρακτηριστικά.


Η ζωή μετά τον καρκίνο


Μετά την περιπέτεια της υγείας του ο Ντάγκλας είδε τον κόσμο διαφορετικά. "Ήμουν απλώς ευτυχής που ήμουν ζωντανός. Βρισκόμουν σε έκσταση" έλεγε και συμπλήρωνε: "Μοιάζει σαν να έχεις ξαναγεννηθεί όταν περάσεις έναν καρκίνο και βγεις ζωντανός. Νιώθεις πως είσαι παιδί".


Τότε οι προτεραιότητές του άλλαξαν και άρχισε να εκτιμά περισσότερο τον γάμο και τα παιδιά του. Έτσι το ζευγάρι κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματά του και να συμπληρώνουν φέτος 21 χρόνια γάμου.


Διαβαστε

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων