Μεγάλη αράχνη έπεσε πάνω σε πιλότο ενώ προσγείωνε το αεροπλάνο του | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Μεγάλη αράχνη έπεσε πάνω σε πιλότο ενώ προσγείωνε το αεροπλάνο του

Μια τεράστια αράχνη εμφανίστηκε στην οροφή του κόκπιτ ενός αεροπλάνου Cessna

medlabnews.gr

Είναι σίγουρα κάτι που θα έβλεπε κανείς σε εφιάλτη του: Μια τεράστια αράχνη εμφανίστηκε στην οροφή του κόκπιτ ενός αεροπλάνου Cessna και έπεσε πάνω στον πανικόβλητο πιλότο, ενώ αυτός το προσγείωνε σε μικρό αεροδρόμιο  της Northern Territory.

Το δίκτυο 9News.com.au απέκτησε βίντεο στο οποίο φαίνεται η αράχνη να περπατά και να πέφτει κατά τη διάρκεια της πτήσης στο Kakadu National Park.

O Σον Χάνκοκ, που επέβαινε στην πτήση, μαζί με τη σύζυγό του, Κολίν, έκανε λόγο για μια «φοβερή εμπειρία».

Ο ίδιος περιέγραψε την αράχνη ως ένα «μεγάλο παιδί» 15 εκατοστών. Όπως αναφέρθηκε, είχε εντοπιστεί μέσα στο αεροπλάνο πριν από μία εβδομάδα, μα είχε θεωρηθεί πως είχε διαφύγει- κάτι που, όπως προέκυψε, δεν είχε συμβεί.

«Πανικοβλήθηκε, προσπαθώντας να τη διώξει από το πόδι του» είπε ο Χάνκοκ, μιλώντας για την αντίδραση του πιλότου. «Δεν το χάρηκε καθόλου».

Ο επιβάτης κατέγραφε την κάθοδο του αεροπλάνου. «Πρόσεξα τον πιλότο να γέρνει στα αριστερά και να κοιτά τη γυναίκα μου» είπε σχετικά. Τότε η Κολίν έδειξε προς τα πάνω.

«Είδα την αράχνη και άρχισα να γελάω επειδή ήξερα ότι ήταν μια άκακη ‘huntsman’» διηγήθηκε ο Χάνκοκ- ο οποίος πρόσθεσε ότι δεν φοβήθηκε επειδή έχει φίδια ως κατοικίδια.

 neoskosmos.com


ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων