Ανακούφιση φέρνει η ύφεση της κατακόρυφης αύξησης των κρουσμάτων χθες | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ανακούφιση φέρνει η ύφεση της κατακόρυφης αύξησης των κρουσμάτων χθες

Σε ύφεση της κατακόρυφης αύξησης που είχαμε δει τις προηγούμενες ημέρες, βρίσκεται η πανδημία στη χώρα μας

medlabnews.gr iatrikanea 

Σημαντική καταγράφεται η ύφεση της κατακόρυφης αύξησης των κρουσμάτων που είχε παρατηρηθεί την προηγούμενη εβδομάδα, σύμφωνα με την Καθηγήτρια Παιδιατρικής και μέλος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Βάνα Παπαευαγγέλου.

Σε ύφεση της κατακόρυφης αύξησης που είχαμε δει τις προηγούμενες ημέρες, βρίσκεται η πανδημία στη χώρα μας, όπως ανακοίνωσε η Καθηγήτρια Βάνα Παπαευαγγέλου, κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης της Πέμπτης.

Η μέση ηλικία των κρουσμάτων στην επικράτεια είναι τα 26 έτη, ενώ αυξήθηκαν σημαντικά τα κρούσματα σε άτομα άνω των 40 ετών.

Παρατηρήθηκε επίσης, πρόσθεσε αύξηση των εισαγωγών κατά 70%, αλλά δεν συνοδεύεται από αύξηση των διασωληνωμένων.

Ο δείκτης θετικότητας είναι πλέον στο 3,4% στην επικράτεια, με όριο συναγερμού το 4%, ενώ σε περιοχές με αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο είναι σημαντικά υψηλότερος. Ο δείκτης θετικότητας από τα self test είναι 0,8%. Σήμερα, τέσσερα με πέντε νέα κρούσματα διαγιγνώσκονται από τους αυτοδιαγνωστικούς ελέγχους.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων