Από κοροναϊό έφυγε η πρόεδρος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», Λιολιώ Κολυπέρα | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Από κοροναϊό έφυγε η πρόεδρος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», Λιολιώ Κολυπέρα

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 68 ετών, έχοντας νοσήσει από κοροναϊό η Λιολιώ Κολυπέρα

 medlabnews.gr iatrikanea

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 68 ετών, έχοντας νοσήσει από κοροναϊό, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Νομού Αχαΐας «Άλμα Ζωής», Λιολιώ Κολυπέρα.

Είχε τρεις μορφές καρκίνου και άφησε την τελευταία της πνοή στη ΜΕΘ του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Πατρών.

Σύμφωνα με το το τοπικό ΜΜΕ thebest.gr, πρωτοστάτησε το 2001 για την ίδρυση του Άλματος Ζωής στην Αχαΐα και κατόρθωσε με το δυναμισμό και τη μαχητικότητά της να αγκαλιάσει τις γυναίκες που νοσούν και να τους δώσει δύναμη για να παλέψουν και να το νικήσουν.

Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα, Πέμπτη, στις 16:00, στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα.

«Θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλά για τον κοροναϊό και ελάχιστοι άνθρωποι θα βρίσκονται εντός του ναού. Όλοι οι άλλοι θα βρισκόμαστε απ΄έξω για να την αποχαιρετήσουμε. Παράκληση της οικογένειας είναι να μην είναι μία μαύρη κηδεία αλλά μία pink κηδεία. Όσοι φίλοι και φίλες έχουν ροζ μπλούζες από παλιά pink the city, να τις φορέσουν για να χαιρετήσουμε τη Λιολιώ με αυτό το ροζ ποτάμι με το οποίο πλημμυρίζουμε κάθε χρόνο την πόλη. Αντι στεφάνων η οικογένεια θα ήθελε να γίνουν δωρεές για το σκοπό στον οποίο η Λιολιώ αφιέρωσε τη ζωή της» ανέφερε στο thebest,gr η γραμματέας του συλλόγου Άλμα Ζωής Ν. Αχαΐας, Πάκυ Καραλή. 

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων