Τζεφ Μπρίτζες: κόλλησε κοροναϊό ενώ έκανε χημειοθεραπείες: "Με διέλυσε για τα καλά" | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Τζεφ Μπρίτζες: κόλλησε κοροναϊό ενώ έκανε χημειοθεραπείες: "Με διέλυσε για τα καλά"

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Τζεφ Μπρίτζες θέλησε να ενημερώσει τους θαυμαστές του για την πορεία της υγείας του.

 medlabnews.gr iatrikanea 

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Τζεφ Μπρίτζες θέλησε να ενημερώσει τους θαυμαστές του για την πορεία της υγείας του.

Ο ίδιος και η σύζυγός του κόλλησαν κοροναϊό, και ο 71χρονος χρειάστηκε να νοσηλευτεί για πέντε εβδομάδες, αν και εμβολιασμένος, αφού το ανοσοποιητικό του σύστημα ήταν καταβεβλημένο από τις χημειοθεραπείες.

Μάλιστα, σε μια προσπάθεια να δείξει πόσο δύσκολη είναι η νόσηση με κοροναϊό, δήλωσε ότι ο κοροναϊός "έκανε τον καρκίνο του να μοιάζει με παιχνιδάκι".

"Ο καρκίνος μου βρίσκεται σε ύφεση - ο όγκος έχει συρρικνωθεί στο μέγεθος ενός βόλου" έγραψε στην ιστοσελίδα του ο ηθοποιός που πέρυσι τον Οκτώβριο διαγνώστηκε με λέμφωμα.

"Ο κοροναϊός με διέλυσε για τα καλά, αλλά εμβολιάστηκα πλήρως και νιώθω πολύ καλύτερα" ανέφερε, τονίζοντας ότι έχει κάνει και τις δύο δόσεις εμβολίου, και αυτός είναι ο λόγος που πιστεύει είδε τόσο "γρήγορη βελτίωση".

"Ο λόγος που κράτησε τόσο πολύ η μάχη με τον κοροναϊό είναι γιατί το ανοσοποιητικό μου είναι αποδυναμωμένο από τις χημειοθεραπείες" έγραψε ο Μπρίτζες.


Πέρασε πέντε εβδομάδες στο νοσοκομείο, όπου είχε "στιγμές αφόρητου πόνου" όπου φώναζε απελπισμένα "καθ'όλη τη διάρκεια της νύχτας" νιώθοντας πως "πλησιάζει στις πύλες του παραδείσου".

Και έγραψε ότι "η εμπειρία με τον Covid έκανε τον καρκίνο μου να μοιάζει παιχνιδάκι (My dance with covid makes my cancer look like a piece of cake)".

Με τη βοήθεια της θεραπείας, όπως παραδέχεται μάλιστα ο Μπρίτζες, κατάφερε τον μεγάλο στόχο του, να συνοδεύσει δηλαδή την κόρη του Χέιλι στο γάμο της, αλλά και να απολαύσει μαζί της "χωρίς οξυγόνο" ένα χορό, ως είθισται για μπαμπά και κόρη.

"Αυτή η τριβή με τη θνητότητα μού έδωσε ένα πραγματικό δώρο - η ζωή είναι μικρή και όμορφη. Η αγάπη είναι γύρω μας και διαθέσιμη κάθε στιγμή" ανέφερε ο Μπρίτζες που αστειεύτηκε πως "ο ήχος του οξυγόνου που του χορηγούνταν, του θύμιζε τον Νταρθ Βέιντερ".

Διαβάστε επίσης

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων