Επιστημονική Ημερίδα της Τ.Ο.Π.Ψ.Υ: «Επιθετικότητα και βία: Στερεότυπα και αλήθειες» | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Επιστημονική Ημερίδα της Τ.Ο.Π.Ψ.Υ: «Επιθετικότητα και βία: Στερεότυπα και αλήθειες»

Ημερίδα στο Ψηφιακό Μουσείο του δήμου Νέας Σμύρνης με θέμα «Επιθετικότητα και βία: Στερεότυπα και αλήθειες»

medlabnews.gr iatrikanea 

Συνεχίζοντας η Τοπική Ομάδα Προαγωγής Ψυχικής Υγείας (Τ.Ο.Π.Ψ.Υ) του Δήμου Ν. Σμύρνης την ενημέρωση των πολιτών πάνω σε επίκαιρα θέματα που απασχολούν την κοινωνία, πραγματοποίησε ημερίδα στο Ψηφιακό Μουσείο του δήμου Νέας Σμύρνης με θέμα «Επιθετικότητα και βία: Στερεότυπα και αλήθειες».

Τις Εισηγήσεις επιμελήθηκαν οι ειδικοί επιστήμονες  κ. Ευάγγελος Κωνσταντίνου από το Κέντρο Πρόληψης ΗΛΙΟΣ, η κα Τάνια Δούκη και ο κ. Γιάννης Κάλλας από το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Παγκρατίου, η κα Σοφία Βαγενά  Γραμματέας της Ανοιχτής Κίνησης Δημοκρατών Αστυνομικών, ο κος Αλέξανδρος Παπατρέχας και η κα Δήμητρα Σωτηροπούλου ψυχολόγοι από την ΑμΚΕ Φαιναρέτη. Παρέμβαση έκανε ο κος Στέφανος Σκουτέλας, Διοικητής Α.Τ. Νέας Σμύρνης. Επίσης στο πλαίσιο της ημερίδας παρουσιάστηκε το εικαστικό έργο «Το Δέντρο της Ψυχικής Υγείας» από τους εξυπηρετούμενους της Εταιρείας Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος.   

Την όλη διαδικασία παρακολούθησε μεγάλος αριθμός πολιτών δια ζώσης  (τηρουμένων των μέτρων προστασίας για την covid-19) και διαδικτυακά, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να υποβάλλουν ερωτήσεις και να λάβουν τις απαραίτητες διευκρινήσεις και απαντήσεις από τους ομιλητές. Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν και η Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων κα Δεληγιάννη Κλαίρη, η οποία τίμησε με την παρουσία της την Ημερίδα. Επίσης συμμετείχαν και στελέχη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Ν. Σμύρνης, καθώς και ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης κ. Ιωακειμίδης Γεώργιος ο οποίος ανέλαβε και τον συντονισμό της όλης διαδικασίας.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Αλληλεγγύης κ. Γιατζίδης Παναγιώτης τόνισε: «Ο ρόλος της Τ.Ο.Π.Ψ.Υ και της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου είναι καθοριστικός για την ενημέρωση των πολιτών. Σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά και λόγω της πανδημίας covid-19, επιδιώκουμε τη στήριξη των πολιτών πάνω σε κοινωνικοψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Συμβάλλουμε στην επίλυσή τους, στεκόμαστε δίπλα στον πολίτη με όλα τα μέσα που διαθέτουμε και όλες μας τις δυνάμεις». 

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων