Γιάννης Αϊβάζης: Νόμιζε πώς ήταν κρυολόγημα αλλά νοσηλεύεται με κοροναϊό στο Σωτηρία | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Γιάννης Αϊβάζης: Νόμιζε πώς ήταν κρυολόγημα αλλά νοσηλεύεται με κοροναϊό στο Σωτηρία

ο Γιάννης ΑΪβάζης αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα με την αναπνοή του και κάποιες φορές χρειάζεται τη βοήθεια οξυγόνου

 medlabnews.gr iatrikanea

Στο νοσοκομείο «Σωτηρία» νοσηλεύεται από χθες ο Γιάννης Αϊβάζης μετά από αναπνευστικά προβλήματα που αντιμετώπισε

Ο ηθοποιός αν και πλήρως εμβολιασμένος διαγνώστηκε με κοροναϊό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί μετά τα χαμηλά επίπεδα οξυγόνου που βρέθηκαν στο αίμα του.

Τα νεότερα για την υγεία του Γιάννη ΑΪβάζη μετέφερε σήμερα το πρωί η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Όπως έγινε γνωστό χθες, ο ηθοποιός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με κοροναϊό αφού βρέθηκε θετικός παρά το γεγονός ότι είναι πλήρως εμβολιασμένος.

Σύμφωνα με όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή ο Γιάννης ΑΪβάζης αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα με την αναπνοή του και κάποιες φορές χρειάζεται τη βοήθεια οξυγόνου. 

Όλα ξεκίνησα από ένα κρυολόγημα επειδή όμως παρακολουθούσε το οξυγόνο του είδε ότι είχε πέσει, κατάλαβε ότι κάτι δε πάει καλά και πήγε στο νοσοκομείο όπου και παρέμεινε.

Όπως είπε η δημοσιογράφος η οποία μίλησε μαζί του αυτό που της έκανε εντύπωση είναι ότι η φωνή του έβγαινε με ιδιαίτερη δυσκολία.

Η Μαρία Κορινθίου για την κατάσταση της υγείας του συζύγου της

«Σας ευχαριστούμε όλους», ξεκινούσε το μήνυμα της Μαρίας Κορινθίου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Είστε πολλοί. Και άνθρωποι που δεν το περίμενα. Όλους σας βλέπω, όλους σας διαβάζω», σημείωσε στη συνέχεια η Μαρία Κορινθίου.

«Ο Γιάννης είναι καλά. Ήπια πνευμονία από Covid-19 με χαμηλό οξυγόνο που σήμερα ανέβηκε αλλά περιμένουμε την γνωστή 7η με 9η μέρα. Βρίσκεται στο νοσοκομείο, μακριά από εμάς και αυτό είναι το πιο δύσκολο γιατί νιώθω ανύμπορη να μπορέσω να τον βοηθήσω και να είμαι δίπλα του», συνέχισε η Μαρία Κορινθίου.

«Εγώ και η Ισμηνούλα είμαστε καλά και δεν έχουμε νοσήσει από τον Covid», σημειωσε αναφερόμενη και στην κόρη της, Ισμήνη Αϊβάζη. Η ηθοποιός προχώρησε σε μία παράκληση προς όλους όσοι διάβαζαν την ανάρτησή της. Η παράκληση αυτή έχει να κάνει με τη συνήθη διχόνοια που προκύπτει στις μέρες της πανδημίας. Μία διχόνοια που η Μαρία Κορινθίου προσπάθησε να προλάβει.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων