Αγαπητός στην τοπική κοινωνία γιατρός πέθανε από κοροναϊό, που ήταν κατά των εμβολίων | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Αγαπητός στην τοπική κοινωνία γιατρός πέθανε από κοροναϊό, που ήταν κατά των εμβολίων

Ο γιατρός ήταν ανεμβολίαστος είχε από την θερινή περίοδο νοσηλευτεί στην Πάτρα

 medlabnews.gr iatrikanea

Αγαπητός στην τοπική κοινωνία ήταν γιατρός που προσβλήθηκε από Covid και έφυγε από τη ζωή, παρότι δεν αντιμετώπιζε άλλα προβλήματα υγείας.

Πρόκειται για έναν 57χρονο οδοντίατρο, Γιώργου Καραβίτη παντρεμένο και πατέρα δύο παιδιών.

Ήταν ανεμβολίαστος

Ο γιατρός ήταν ανεμβολίαστος είχε από την θερινή περίοδο νοσηλευτεί στην Πάτρα. Διασωληνώθηκε αλλά δεν τα κατάφερε.

Τότε σύμφωνα με πληροφορίες σε επικοινωνία με τον γιατρό που τον κούραρε, του είχε εκμυστηρευτεί το «μεγάλο λάθος» που έκανε και δεν είχε εμβολιαστεί, δεδομένου ότι οι επιπλοκές από τον ιό είχαν προκαλέσει σοβαρότατα προβλήματα στην υγεία του.

Ωστόσο, σύμφωνα με το tempo24, δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να καταλήξει σήμερα τα ξημερώματα, στη ΜΕΘ του ΠΓΝΠ.

 Όπως αναφέρει η συγκλονισμένη μητέρα του, Κατερίνα Καραβίτη, το παιδί της έδωσε έναν σκληρό αγώνα με τον ιό που κράτησε κάτι παραπάνω από τρεις μήνες. 

 «Πάλεψε για τρεισήμισι μήνες το παιδί μου, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Τον χάσαμε παρά τον αγώνα που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή. Όταν μπήκε το καλοκαίρι λέγαμε πως θα τα καταφέρει, όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως το περιμέναμε και ήθελε κι εκείνος. 

Ο κοροναϊός του φέρθηκε σκληρά τον παίδεψε και τον πήρε από κοντά μας τόσο γρήγορα» είπε. Η αντίστροφη μέτρηση για τον 57χρονο οδοντίατρο, πατέρα δυο παιδιών ξεκίνησε στα τέλη Ιουλίου όταν νόσησε με κοροναϊό. Από τα πρώτα κιόλας συμπτώματα χρειάστηκε να νοσηλευτεί, ενώ η ημέρα που βρέθηκε διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Πατρών δεν άργησε να έρθει. 

Ο ίδιος δεν είχε εμβολιαστεί, με αποτέλεσμα η κατάσταση της υγείας του να πηγαίνει συνεχώς από το κακό στο χειρότερο και να χάσει έτσι την μάχη μετά από επιπλοκές. 

 Ο Γιώργος Καραβίτης ήταν γιος πρώην αντιδημάρχου του Αιγίου.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων