Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Αισθάνθηκε δύσπνοια και τελικά ήταν μικροέμφραγμα | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Αισθάνθηκε δύσπνοια και τελικά ήταν μικροέμφραγμα

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος αποκάλυψε ότι στο παρελθόν έχει περάσει ένα μικροέμφραγμα

 medlabnews.gr iatrikanea

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος φιλοξενήθηκε το πρωί της Κυριακής «Όλα για τη ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη. Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega» αποκάλυψε ότι στο παρελθόν έχει περάσει ένα μικροέμφραγμα, που διαπίστωσε αρκετό καιρό μετά.

«Είχα πρόβλημα, η κακή χοληστερίνη ήταν πολύ ανεβασμένη. Άλλαξα τη διατροφή μου, έκοψα το κόκκινο κρέας και τα λιπαρά όσο γινόταν», είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

«Όταν διαχειρίζεσαι το άγχος που έχεις κάθε μέρα, φτιάχνει η καθημερινότητά σου. Φροντίζεις να μη φορτώνεις τόσο το πρόγραμμά σου και εγώ δεν ασχολούμαι πλέον τόσο με τα προβλήματα των άλλων», σχολίασε ο κ. Χασαπόπουλος.

«Ένα πρωί έφυγα από την εκπομπή και είχα δύσπνοια και πήγα στο νοσοκομείο. Από τις εξετάσεις μου βρήκαν ότι είχα περάσει παλιότερα ένα μικροέμφραγμα. Μετά έψαξα όλα τα υπόλοιπα, και εκεί ήρθαν οι μεγάλες αλλαγές. Μετά βάζεις το περπάτημα στη ζωή σου, βάζεις την άσκηση. Ακόμα το ότι κάπνιζε πολύ ο πατέρας μου, με απέτρεπε εμένα από το να καπνίσω», περιέγραψε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων