Δήμος Νέας Σμύρνης: Παροχές κοινωνικού οδοντιατρείου για τα μέλη των ΚΑΠΗ | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Δήμος Νέας Σμύρνης: Παροχές κοινωνικού οδοντιατρείου για τα μέλη των ΚΑΠΗ

medlabnews.gr iatrikanea

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ν. Σμύρνης , μετά από συνεννόηση του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Αλληλεγγύης κ. Γιατζίδη Παναγιώτη με τον Πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης κ. Λαρίσση Γεώργιο, ανακοινώνει ότι τα Μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Ν. Σμύρνης μπορούν να υποβληθούν σε Δωρεάν Προληπτικό – Διαγνωστικό Οδοντιατρικό Έλεγχο στο Κοινωνικό Οδοντιατρείο ( Αρτάκης 76-78). Επίσης εφόσον κριθεί αναγκαίο από τον Οδοντίατρο των Δημοτικών Ιατρείων μπορεί να πραγματοποιηθεί σ’αυτούς και Δωρεάν καθαρισμός Οδόντων. 

Για ραντεβού καλέστε στο τηλέφωνο: 213 2025941. 

Το Κοινωνικό Οδοντιατρείο διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό, υγρή και ξηρή αποστείρωση και τηρεί όλα τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα και τους κανόνες ασφαλείας.

Οι Δομές της Κοινωνικής Υπηρεσίας και το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ν. Σμύρνης κάνουν πράξη την αναβάθμιση των παροχών προς τους δημότες στα πλαίσια της Πρόληψης και του Προσυμπτωματικού – Διαγνωστικού Ελέγχου και της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων