Φάουτσι: Η Ομικρον σαρώνει τον κόσμο. Κίνδυνος μόλυνσης μεταξύ εμβολιασμένων | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Φάουτσι: Η Ομικρον σαρώνει τον κόσμο. Κίνδυνος μόλυνσης μεταξύ εμβολιασμένων

Ο κορυφαίος Αμερικανός επιδημιολόγος και σύμβουλος του Λευκού Οίκου Άντονι Φάουτσι συμβουλεύει τους Αμερικανούς που θα ταξιδέψουν, να λάβουν μέτρα.

medlabnews.gr iatrikanea 

Ο κορυφαίος Αμερικανός επιδημιολόγος και σύμβουλος του Λευκού Οίκου Άντονι Φάουτσι εκτιμά ότι το κύμα της πανδημίας που οφείλεται στην παραλλαγή Όμικρον ενδέχεται να κορυφωθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες γύρω στα τέλη Ιανουαρίου εξέφρασε ο κορυφαίος επιδημιολόγος Άντονι Φάουτσι.  «Θα έλεγα, λαμβάνοντας υπόψη το μέγεθος της χώρας μας και τις διαφορές μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων, ότι είναι πιθανό (η κορύφωση) να συμβεί σε πάνω από δύο εβδομάδες, πιθανότατα μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου» είπε ο σύμβουλος του Λευκού Οίκου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο CNBC.

Πριν από λίγα μόλις 24ωρα, ο ίδιος μιλώντας από τη συχνότητα του CNNi, προειδοποίησε τους πολίτες να μην παραστούν σε μεγάλα πάρτι με τη συμμετοχή άνω των 30 ή 40 ατόμων.

«Θα συνιστούσα να μείνετε μακριά από τα πάρτι φέτος» είπε μιλώντας στο CNN, και κάλεσε τους Αμερικανούς να ακυρώσουν ότι έχουν κανονίσει για την παραμονή της πρωτοχρονιάς.

Ο Άντονι Φάουτσι είπε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη του: «Έχω πει στους πολίτες με συνέπεια ότι εάν είστε εμβολιασμένοι και με την ενισχυτική δόση και έχετε μία οικογενειακή συγκέντρωση στο σπίτι, με οικογένεια και συγγενείς είναι εντάξει.» «Είμαστε ξεκάθαρα σε κατακόρυφα ανοδική πορεία» είπε ο Άντονι Φάουτσι στο δημόσιο ραδιόφωνο NPR σχολιάζοντας σχετικά δεδομένα που δημοσίευσε η εφημερίδα New York Times. 

«Επί του παρόντος, κάντε την αναμνηστική δόση, μην ασχολείστε με την τέταρτη δόση και ίσως να μην χρειαστεί ποτέ να ανησυχήσετε» για αυτήν, δήλωσε

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων