Ήταν ημέρα αξιολόγησης των εγκαυμάτων της Ιωάννας Παλιοσπύρου στο Παρίσι | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ήταν ημέρα αξιολόγησης των εγκαυμάτων της Ιωάννας Παλιοσπύρου στο Παρίσι

Οι ειδικοί που με παρακολουθούν θέλουν να διαπιστώσουν την πρόοδό μου. Δεν θα κάνω τώρα κάποια θεραπεία», δήλωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

 medlabnews.gr iatrikanea

Ενάμιση χρόνο μετά την επίθεση που της άλλαξε τη ζωή, η Ιωάννα βρέθηκε στη Γαλλική πρωτεύουσα για αξιολόγηση των εγκαυμάτων της.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η γυναίκα που δέχθηκε δολοφονική επίθεση με βιτριόλι την 21η Μαΐου 2020, έχει γίνει σύμβολο γενναιότητας, θάρρους και δύναμης για όλες τις γυναίκες. Ένα μήνα μετά την απόφαση του δικαστηρίου, όπου έκρινε ομόφωνα ένοχη την Έφη Καρακάτζουλα, η Ιωάννα ταξίδεψε στο Παρίσι μαζί με την Αννίτα Ναθαναήλ για να επισκεφθούν εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου και η Αννίτα Ναθαναήλ συνεχίζουν το ταξίδι τους στο Παρίσι χωρίς ωστόσο να είναι όλα ρόδινα.

Όπως ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας «1,5 χρόνο μετά την επίθεση ήταν ημέρα αξιολόγησης των εγκαυμάτων της Ιωάννας».

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:15
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:15
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:15
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:15
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:11

Μέσα από τα σύντομα βίντεο παρακολουθούμε την Ιωάννα Παλιοσπύρου να προχωρά στον διάδρομο του στρατιωτικού νοσοκομείου Percy Army Training Hospital. Με puffer τζάκετ και κουκούλα η Ιωάννα είναι έτοιμη να επισκεφτεί το ιατρείο των ειδικών που την παρακολουθούν.

Ωστόσο ξαφνικά διακόπτονται τα βίντεο με την Αννίτα Ναθαναήλ να σημειώνει: «Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε το βίντεο για να σας ενημερώσουμε σχετικά… Η αξιολόγηση ήταν πολύ σκληρή για την Ιωάννα και επακολούθησαν δύσκολες στιγμές για εκείνη…»

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:10


«Το ταξίδι μου είναι καθαρά συμβουλευτικό από ιατρικής άποψης. Οι ειδικοί που με παρακολουθούν θέλουν να διαπιστώσουν την πρόοδό μου. Δεν θα κάνω τώρα κάποια θεραπεία», δήλωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων