Τζανάκης: Μετά την μειώση των κρουσμάτων έρχεται αύξηση | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Τζανάκης: Μετά την μειώση των κρουσμάτων έρχεται αύξηση

Τα κρούσματα κοροναϊού παρουσιάζουν πτώση τις τελευταίες ημέρες

 


medlabnews.gr iatrikanea

Τα κρούσματα κοροναϊού παρουσιάζουν πτώση τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο οι ειδικοί εξακολουθούν να είναι επιφυλακτικοί.

Στο θέμα αναφέρθηκε ο ο καθηγητής Πνευμονολογίας και αντιπρόεδρος Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας Νίκος Τζανάκης μιλώντας στην εκπομπή Live News.

Υπογράμμισε ότι οι αριθμοί που καταγράφονται αυτές τις ημέρες θα πρέπει να εξεταστούν με προβληματισμό και ευχήθηκε «να αντανακλούν την πραγματικότητα».

«Προερχόμαστε από ένα σχεδόν τετραήμερο αργίας και μαζί με το “Διομήδη” που κάνει πολύ κόσμο να μην πάει να εξεταστεί αν έχει συμπτώματα ή έχει έρθει σε επαφή με κρούσμα και όλα αυτά συμβάλλουν στο να έχουμε μια μη αντιπροσωπευτική εικόνα των κρουσμάτων» είπε ο καθηγητής Πνευμονολογίας.

«Να ευχηθούμε να είναι αυτή η πραγματικότητα και να έχουμε μια πρόωρη επιπέδωση της καμπύλης, αν και σε άλλες χώρες έχει παρατηρηθεί ότι μετά από μια πρόσκαιρη μείωση των κρουσμάτων, στη συνέχεια υπήρξε αύξηση» πρόσθεσε ο κ. Τζανάκης.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων