Η Ομικρον στέλνει πολύ κόσμο στο σπίτι. Έτσι την έπαθαν οι Δήμαρχοι που βρέθηκαν στην Αθήνα | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Η Ομικρον στέλνει πολύ κόσμο στο σπίτι. Έτσι την έπαθαν οι Δήμαρχοι που βρέθηκαν στην Αθήνα

Επειδή ο ιός δεν κάνει διακρίσεις κτύπησε και τους Δημάρχους.

medlabnews.gr iatrikanea

Πρόσφατα σας γράψαμε για κεντρική υπηρεσία της Αθήνας με 200 υπαλλήλους που κόλλησαν όλοι Ομικρον και κοντεύει να κλείσει. 

Επειδή ο ιός δεν κάνει διακρίσεις κτύπησε και τους Δημάρχους.

Ο ένας μετά τον άλλο δήμαρχοι στο Θεσσαλικό κάμπο ανακοινώνουν τις τελευταίες ημέρες πως έφτασε και η δική τους ώρα να περάσουν τον κοροναϊό.

Μόλις προχθές ο δήμαρχος Φαρσάλων Μάκης Εσκίογλου, που μάλιστα λόγω της νόσησης δεν μπόρεσε να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Είχαν προηγηθεί στο Βελεστίνο, ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας και στα Τρίκαλα ο δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας.

Όπως μαθαίνω το κοινό σημείο που φέρεται να έχουν οι περισσότεροι, είναι η έκτακτη συνάντηση δημάρχων απ’ όλη τη χώρα, που έγινε προ ημερών στον Δήμο Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης από την ΚΕΔΕ, στην πρωτεύουσα.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων