Ασθενής με κοροναϊό αυτοκτόνησε στο ΓΝ Λαμίας. Καταγράφηκε ως θάvατος από κοροναϊό; | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ασθενής με κοροναϊό αυτοκτόνησε στο ΓΝ Λαμίας. Καταγράφηκε ως θάvατος από κοροναϊό;

Το ρεπορτάζ λέει ότι πρόκειται για 61χρονο Λαμιώτη ο οποίος εισήχθη χθες στην κλινική με κορoναϊό

 medlabnews.gr iatrikanea

Τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα λίγο μετά τις 20:00 στο νοσοκομείο Λαμίας και συγκεκριμένα στο «Πέτρινο», όπου στεγάζεται η κλινική Covid.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του LamiaReport ασθενής πήδηξε από τον δεύτερο όροφο θέλοντας να βάλει τέλος στη ζωή του.

Το ρεπορτάζ λέει ότι πρόκειται για 61χρονο Λαμιώτη ο οποίος εισήχθη χθες στην κλινική και εκτός από τον κορoναϊό αντιμετώπιζε και άλλα σοβαρότατα προβλήματα υγείας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport γιατροί και νοσηλευτές που αντιλήφθηκαν την πρόθεσή του προσπάθησαν να τον σώσουν αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν.

Μάλιστα ο 61χρονος παραλίγο να παρασύρει στην θανατηφόρα πτώση και μια νοσηλεύτρια η οποία τον κρατούσε καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για να τον αποτρέψει.

Δυστυχώς ο άτυχος άνδρας ήταν αποφασισμένος και τελικά βρέθηκε στο κενό πηδώντας από τον δεύτερο όροφο του κτιρίου.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ οι διασώστες του οποίου παρέλαβαν τον 61χρονο και τον μετέφεραν στα Επείγοντα του νοσοκομείου, όπου λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Πώς καταγράφηκε ο θάνατος του;

Σύμφωνα με τα λεγόμενα την περασμένη εβδομάδα του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ ο θάνατος του 61χρονου θα πρέπει να καταγράφηκε στους 43 θανάτους από κοροναϊό που ανακοινώθηκαν χθες με τα 11.487 κρούσματα. 

Με πληροφορίες του LamiaReport

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων