Ο Μπιλ Γκειτς κόλλησε κοροναϊό | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ο Μπιλ Γκειτς κόλλησε κοροναϊό

Ο Μπιλ Γκέιτς βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό

medlabnews.gr iatrikanea

Ο Μπιλ Γκέιτς, 66 ετών, γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο Twitter ότι βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό.

Ήπια συμπτώματα

«Εντοπίστηκα θετικός στην COVID. Βιώνω ήπια συμπτώματα και ακολουθώ τις συμβουλές των ειδικών, με απομόνωση, μέχρι να είμαι ξανά υγιής» έγραψε ο κ.

«Είμαι τυχερός που έχω εμβολιαστεί και ενισχυθεί και έχω πρόσβαση σε εξετάσεις και εξαιρετική ιατρική περίθαλψη» σημείωσε, επίσης.

Δεν έγινε σαφές αν αυτή ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκε θετικός στον ιό, έγραψαν οι New York Times, προσθέτοντας ότι θα συμμετάσχει σήμερα μέσω τηλεδιάσκεψης σε συνάντηση με ανθρώπους του ιδρύματός του.

«Πώς να αποτρέψουμε την επόμενη πανδημία»

Τους τελευταίους μήνες, ο κ. Γκέιτς, συνιδρυτής της Microsoft και ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, έχει επικεντρώσει τις προσπάθειές του στην αντιμετώπιση της πανδημίας, προσθέτουν οι New York Times.

Την περασμένη εβδομάδα δημοσίευσε βιβλίο με τον τίτλο «Πώς να αποτρέψουμε την επόμενη πανδημία», στο οποίο εξηγεί πώς οι χώρες θα μπορούσαν να συντονιστούν για να αποτρέψουν πανδημίες και να «εξαλείψουν όλες τις ασθένειες του αναπνευστικού».

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων