Τα φυσικά καλλυντικά Elixir Beaute Secrets by TMG στη 12η Health Expo Athens | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Τα φυσικά καλλυντικά Elixir Beaute Secrets by TMG στη 12η Health Expo Athens

Νιώστε τα θαύματα της φύσης στην επιδερμίδα σας με τα φυσικά καλλυντικά Elixir Beaute Secrets by TMG.
Τα φυσικά καλλυντικά Elixir Beaute Secrets by TMG στη 12η Health Expo Athens

medlabnews.gr iatrikanea

Η εταιρεία φυσικών καλλυντικών Elixir Beaute Secrets by TMG  συμμετέχει στην 12η Health Expo Athens, το Σάββατο 21 Μαΐου και Κυριακή 22 Μαΐου 2022

Η δημιουργός πίσω από τα καλλυντικά της Elixir Beaute Secrets by TMG, Θάλεια Μαρία Γούτου, με πάνω 20 χρόνια εμπειρίας στο κλάδο της κοσμητολογίας και της περιποίησης του δέρματος, έχει δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη γκάμα περιποίησης προσώπου, ματιών, σώματος και χειροποίητα φυσικά σαπούνια για την φροντίδα στο σπίτι, καθώς και 15 καινοτόμες θεραπείες προσώπου και σώματος που απευθύνονται σε επαγγελματίες. Η γκάμα των προϊόντων τους για την φροντίδα στο σπίτι μεταξύ άλλων περιλαμβάνει:

• 45 προϊόντα προσώπου (κρέμες και ορούς)

• 8 προϊόντα ματιών (κρέμες και ορούς)

• 12 προϊόντα σώματος

• 20 χειροποίητα σαπούνια

Όλα τα προϊόντα της σειράς παρασκευάζονται και συσκευάζονται με βάση το πρότυπο ISO 22716 : 2007 Cosmetics (GMP) σε εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ εργαστήριό.

Λίγα Λόγια για την Health Expo Athens

Η Health Expo Athens αποτελεί την μεγαλύτερη εθνική επιστημονική, εκπαιδευτική και εμπορική εκδήλωση που συμβάλλει αποτελεσματικά στην αναβάθμιση του τομέα υγείας στην Ελλάδα. Σε μία εποχή που η πανδημία έχει αλλάξει εντελώς τα δεδομένα στον χώρο της υγείας, η συνεχής ενημέρωση και επιμόρφωση των επαγγελματιών υγείας πάνω σε θέματα που άπτονται της καθημερινής τους πρακτικής, αποτελεί επιτακτική ανάγκη. Μέσα στο πλαίσιο αυτό, η διεξαγωγή της 12ης Health Expo Athens, μιας εκδήλωσης-θεσμού στον χώρο της υγείας, έρχεται να δώσει απαντήσεις σχετικά με όλες τις νέες εξελίξεις, αναδεικνύοντας παράλληλα τον πολύτιμο ρόλο των επαγγελματιών υγείας.

Η 12η διοργάνωσή της θα διεξαχθεί  21-23 Μαΐου 2022.

Η 12η Health Expo Athens, θα διεξαχθεί ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ στις 21 & 22 Μαΐου στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», ενώ η 3η μέρα του Συνεδρίου (23 Μαΐου), είναι αφιερωμένη σε μία ξεχωριστή ενότητα ομιλιών, που αφορά τους Νοσοκομειακούς Φαρμακοποιούς, με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ διαδικτυακή μετάδοση.

Στην εκδήλωση αναμένεται συμμετοχή 80+ εκθετών και 5.000+ επαγγελματιών υγείας,  φαρμακοποιών, ιατρών και στελεχών επιχειρήσεων, από τούς χώρους της υγείας, ομορφιάς και ευ ζην.

Διεθνείς εκθέτες θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με δυνητικούς συνεργάτες (buyers/sellers) και να ανακαλύψουν νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες στην Ελληνική αγορά.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων