Την έσωσε από βέβαιο πνιγμό στην Χαλκίδα (φωτό) | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Την έσωσε από βέβαιο πνιγμό στην Χαλκίδα (φωτό)

Σωτήρια ήταν η επέμβαση αστυνομικού, που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, ο οποίος έσωσε τη ζωή γυναίκας από βέβαιο πνιγμό, στη θάλασσα.

 medlabnews.gr iatrikanea

Σωτήρια ήταν η επέμβαση αστυνομικού, που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, ο οποίος έσωσε τη ζωή γυναίκας από βέβαιο πνιγμό, στη θάλασσα.

Πιο συγκεκριμένα, Αστυνομικός της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Χαλκίδας, βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, σε ταβέρνα στην περιοχή Άγιος Μηνάς ,στην Χαλκίδα, όταν μία γυναίκα ενώ έκανε μπάνιο στην θάλασσα το μεσημέρι του Σαββάτου 21.05, αισθάνθηκε αδιαθεσία και άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Ο αστυνομικός, σε πλήρη ψυχραιμία, ο οποίος γνώριζε πρώτες βοήθειες, αφού μπήκε στην θάλασσα και έβγαλε στην ακτή την γυναίκα, της πρόσφερε πρώτες βοήθειες, έως την άφιξη των ανδρών του ΕΚΑΒ, που είχαν κληθεί.

Η γυναίκα σώθηκε από βέβαιο πνιγμό ενώ οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου κρατήθηκε προληπτικά ενώ λίγες ώρες αργότερα πήρε εξιτήριο.

ΠΗΓΗ: eviathema.gr

Διαβάστε επίσης

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων