Αγέλη αδέσποτων, κατασπάραξαν 50χρονο και τρία ανήλικα. «Πάλεψα για να σώσω τα παιδιά μου» | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Αγέλη αδέσποτων, κατασπάραξαν 50χρονο και τρία ανήλικα. «Πάλεψα για να σώσω τα παιδιά μου»

Πώς περιγράφει ο 50χρονος την εφιαλτική εμπειρία που έζησε στο Σουσάκι Κορινθίας

 medlabnews.gr iatrikanea

Πώς περιγράφει ο 50χρονος την εφιαλτική εμπειρία που έζησε στο Σουσάκι Κορινθίας – Τα σκυλιά τού κατασπάραξαν το αυτί – Οι δραματικές προσπάθειές του για να σώσει τον 9χρονο γιο του και τα δύο ανήψια του

Όλα συνέβησαν στις 13 Αυγούστου όταν ο Σταμάτης Καπετάνιος πήρε τον 9χρονο γιο του Danny και τα δύο ανίψια του, Roxy και Teddy, 11 και 9 ετών αντίστοιχα, για να δουν από κοντά το ηφαίστειο.

Λίγα μέτρα πριν φτάσουν στον προορισμό τους δέχτηκαν λυσσαλέα επίθεση από αγέλη 15 αδέσποτων σκύλων, που όρμησαν να τους κατασπαράξουν. Αρχικά τα σκυλιά επιτέθηκαν στα δύο από τα τρία παιδιά και ο Σταμάτης Καπετάνιος όρμησε πάνω τους για να τα διώξει και να προστατεύσει τα παιδιά.



Στη συνέχεια τα σκυλιά όρμησαν καταπάνω του.

«Είδα τα σκυλιά να δαγκώνουν τα παιδιά και πάλεψα με όλες μου τις δυνάμεις να τα σώσω. Έβγαλα από το σακίδιο που κουβαλούσα τα μπουκάλια με το νερό και άρχισα να τα πετάω με δύναμη καταπάνω τους. Αμέσως μετά, τα σκυλιά έπεσαν πάνω μου να με φάνε. Με έριξαν κάτω και με δάγκωναν παντού, στο πρόσωπο και το σώμα, πίστεψα πως θα πεθάνω», λέει ο ίδιος.

Και συνεχίζει: «Εκείνη την ώρα στράφηκα και κοίταξα τα παιδιά, που τρομοκρατημένα παρακολουθούσαν τη σκηνή. Και πήρα δύναμη, κατάφερα να σηκωθώ και να αρχίσω να παλεύω ξανά. Με έριξαν δεύτερη φορά κάτω. Δεν ξέρω να σας πω πού βρήκα το σθένος να παλέψω για τη ζωή μου, ωστόσο κατάφερα να τα απομακρύνω».

Ο Σταμάτης Καπετάνιος αιμόφυρτος, με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στο σώμα του, πήρε τα παιδιά, που, επίσης έφεραν τραύματα από τις δαγκωνιές, και πήγε στο αυτοκίνητό του. Οδηγώντας με το ένα χέρι και προσπαθώντας να καθησυχάσει τα παιδιά, μετέβη στο νοσοκομείο Κορίνθου.

Στα παιδιά έγιναν ράμματα και τα άφησαν να φύγουν. Ο ίδιος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο ΚΑΤ, καθώς, μεταξύ άλλων, είχε υποστεί σοβαρότατες βλάβες στο αυτί και έπρεπε άμεσα να χειρουργηθεί. Του έκαναν 100 ράμματακαι πλέον έχει βγει από το νοσοκομείο.

Έχει ήδη καταθέσει μηνυτήριες αναφορές ενώ το θέμα δημοσίευσε σήμερα και η βρετανική Daily Mail.

Πηγή protothema.gr.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων