Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: «ΓΥΝΑΙΚΕΣ & Μυϊκή Δυστροφία Duchenne» από το MDA ΕΛΛΑΣ | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: «ΓΥΝΑΙΚΕΣ & Μυϊκή Δυστροφία Duchenne» από το MDA ΕΛΛΑΣ

Την εκδήλωση στηρίζει χορηγικά το ελληνικό αναλγητικό Algon® της εταιρείας Lavipharm
Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: «ΓΥΝΑΙΚΕΣ & Μυϊκή Δυστροφία Duchenne» από το MDA ΕΛΛΑΣ

medlabnews.gr iatrikanea

Το MDA ΕΛΛΑΣ, Σωματείο Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις πραγματοποιεί σήμερα, 7 Σεπτεμβρίου στις 17.00, εκδήλωση με θέμα «ΓΥΝΑΙΚΕΣ & Μυϊκή Δυστροφία Duchenne». Η εκδήλωση υλοποιείται στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ευαισθητοποίησης για τη Μυϊκή Δυστροφία Duchenne (WDAD), η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 7 Σεπτεμβρίου. Την εκδήλωση στηρίζει χορηγικά το ελληνικό αναλγητικό Algon® της εταιρείας Lavipharm.

Το θέμα της Παγκόσμιας Ημέρας για το 2022 είναι «Γυναίκες και Duchenne», με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού και της ιατρικής κοινότητας σχετικά με τον τρόπο που επηρεάζει η Μυϊκή Δυστροφία Duchenne τις γυναίκες. Στη σημερινή εκδήλωση του MDA Ελλάς, θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από ιατρούς, επαγγελματίες υγείας, επιστημονικούς συνεργάτες και μέλη του MDA Ελλάς, οι οποίοι ειδικεύονται στη διαχείριση της ασθένειας και τη φροντίδα των ατόμων αυτών. Η εκδήλωση θα εστιάσει στις ανάγκες και τις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι γυναίκες σε σχέση με τη διαχείριση της ασθένειας. 

Η Lavipharm στέκεται για ακόμη μία φορά αρωγός σε εκδηλώσεις που υλοποιεί το MDA Ελλάς για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σχετικά με τη Μυϊκή Δυστροφία Duchenne, με το ελληνικό αναλγητικό Algon®. Το Algon®, χάρη στην αναλγητική, αντιπυρετική και αντιφλεγμονώδη δράση του, αποτελεί μία αξιόπιστη επιλογή για την άμεση αντιμετώπιση του πονοκέφαλου και της ημικρανίας.

Μπορείτε να παρακολουθείστε την ομιλία εδώ

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων