Πώς έχασε Δέκα κιλά σε Δέκα μέρες ο Ηλίας Μαμαλάκης | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Πώς έχασε Δέκα κιλά σε Δέκα μέρες ο Ηλίας Μαμαλάκης

Η μέθοδος που εφάρμοσε ο γνωστός σεφ για να χάσει βάρος πολύ γρήγορα.

  medlabnews.gr iatrikanea

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο Ηλίας Μαμαλάκης αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να χάσει 17 κιλά, δίνοντας παράλληλα συμβουλές διατροφής, όπως το ότι το καλύτερο να τρώμε τα λαχανικά στην εποχή τους.

Όπως είπε ο γνωστός σεφ, εφάρμοσε τη μέθοδο της διαλειμματικής νηστείας για να χάσει βάρος και υπογράμμισε ότι είναι πολύ σημαντικό να τρώμε από όλα και από λίγο.

«Δεν είναι μια τροφή που σε ομορφαίνει, είναι ο συνδυασμός ποσότητας και ποιότητας. Εγώ έχω ένα προσωπικό μοντέλο, που είναι το motto της μακαρίτισσας της μάνας μου. Λίγο κι από όλα. Μπορείς να φας και το λουκάνικό σου και την πανσέτα σου, μια πλούσια τυρόπιτα αλλά όχι σε μεγάλη ποσότητα», είπε.

Όσο για το βάρος που κατάφερε να χάσει, αποκάλυψε: «Έχω χάσει πολλά κιλά με διαλειμματική νηστεία. Έχασα σε 10 μέρες 10 κιλά και μετά στην πρώτη πανδημία, που είχα πάρει κάποια κιλά, το εφαρμόσαμε στο σπίτι, το κάναμε αυστηρά για 2,5 μήνες κι έχασα 17 κιλά».

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων