Ο Δήμος Ν. Σμύρνης βραβεύτηκε για την κοινωνική πολιτική και το ΚΕΠ Υγείας | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ο Δήμος Ν. Σμύρνης βραβεύτηκε για την κοινωνική πολιτική και το ΚΕΠ Υγείας

Βράβευση στο 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας του ΠΟΥ
Ο Δήμος Ν. Σμύρνης βραβεύτηκε για την κοινωνική πολιτική και το ΚΕΠ Υγείας

medlabnews.gr iatrikanea

Πραγματοποιήθηκε το 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στο φιλόξενο Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης.

Η διοργάνωση του συνεδρίου πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία της Περιφέρειας Αττικής και του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας.

Στο 3ήμερο (6-7-8-/10/2022) Συνέδριο στο Riviera Coast ο Δήμος Νέας Σμύρνης εκπροσωπήθηκε από τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής , Υγείας και Αλληλεγγύης και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΔΔΥΠΠΥ κ. Γιατζίδη Παναγιώτη. Έγινε παρουσίαση του Γραφείου Υποστήριξης Οικογένειας, καθώς και άλλων Δομών Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ν. Σμύρνης. Παρευρέθη ο Δήμαρχος κ. Τζουλάκης Σταύρος καθώς και  στελέχη της Κοινωνικής Υπηρεσίας.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου απενεμήθη Έπαινος Κοινωνικής Προσφοράς στο Δήμο Ν. Σμύρνης για την Πρόληψη Υγείας μέσα από την θεσμοθέτηση των ΚΕΠ Υγείας.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Αλληλεγγύης κ. Γιατζίδης Παναγιώτης κατά την απονομή δήλωσε:  «Η βράβευση αποτελεί μεγάλη τιμή για τη πόλη μας και τους κατοίκους της. Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατά και ουσιαστικά με Νέες Δομές, Δράσεις και Προγράμματα για την προάσπιση της υγείας των κατοίκων. Είμαστε αρωγοί με όλες μας τις δυνάμεις σε κάθε προσπάθεια που αποβλέπει όχι μόνο στη μακροζωία αλλά και την ευζωία του πληθυσμού. Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Αττικής για τη βοήθεια και τη στήριξη που παρέχει σε κάθε προσπάθεια μας».

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων