«Πάρε μια ανάσα! Τον νου σου στον νου σου», εκστρατεία ενημέρωσης για τη σημασία της ψυχικής υγείας | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

«Πάρε μια ανάσα! Τον νου σου στον νου σου», εκστρατεία ενημέρωσης για τη σημασία της ψυχικής υγείας

Το απλό σύνθημά της καμπάνιας συμπυκνώνει την βαρύνουσα σημασία που έχει η ψυχική ευεξία για την ζωή και ευημερία κάθε πολίτη.
«Πάρε μια ανάσα! Τον νου σου στον νου σου», εκστρατεία ενημέρωσης για τη σημασία της ψυχικής υγείας

medlabnews.gr iatrikanea

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται η εκστρατεία ενημέρωσης για τη σημασία της ψυχικής υγείας «Τον νου σου στον νου σου», την οποία υλοποιεί το Breathe Hellas σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, την Υφυπουργό Υγείας, αρμόδια για την ψυχική υγεία και τις εξαρτήσεις, κα Ζωή Ράπτη και το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής (Ε.ΠΙ.ΨΥ.).

Το σύνθημά της καμπάνιας «Πάρε μια ανάσα! Τον νου σου στον νου σου!» μπορεί να είναι απλό, συμπυκνώνει όμως την βαρύνουσα σημασία που έχει η ψυχική ευεξία για την ζωή και ευημερία κάθε πολίτη.

Αξιοποιώντας τη δύναμη των social media, επιτυχημένες προσωπικότητες από τον χώρο του αθλητισμού, της μουσικής και της τηλεόρασης συναντήθηκαν για να μοιραστούν με το κοινό το ηχηρό μήνυμα της καμπάνιας, με σκοπό να ενημερώσουν και να ευαισθητοποιήσουν τους πολίτες για την ψυχική ευεξία και τη σημασία της.

Το Breathe μέσα από τον ενημερωμένο και εύχρηστο ιστότοπο του, προσφέρει δωρεάν όλα τα επιστημονικώς τεκμηριωμένα εργαλεία και τις τεχνικές που εστιάζουν στη βελτίωση της ευεξίας και τη διασφάλιση του mental fitness, εφαρμόζοντας μικρές αλλαγές στην καθημερινότητα μας.

Σύμμαχοι του Breathe σε αυτήν την προσπάθεια, είναι ξεχωριστοί άνθρωποι που έχουν διακριθεί για το ήθος τους, τη μαχητικότητά τους και την κοινωνική προσφορά. Συγκεκριμένα:

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής κολύμβησης Αντώνης Τσαπατάκης, ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος Νίκος Αλιάγας, ο κορυφαίος Έλληνας σεφ Άκης Πετρετζίκης, οι τραγουδιστές Αντώνης Ρέμος και Μόνικα, ο επιχειρηματίας Σάκης Τανιμανίδης και η ιδρύτρια του Breathe Τατιάνα Μπλάτνικ έκαναν ήδη την αρχή παίρνοντας μία βαθιά «ανάσα» και ξεκινώντας το ταξίδι ψυχικής ευεξίας μαζί με το Breathe.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ, ιδρύτρια του Breathe Hellas δήλωσε σχετικά: «Είμαι εξαιρετικά υπερήφανη που αυτό που ξεκίνησε ως ιδέα έχει μετατραπεί πλέον σε ένα κίνημα συνεργασιών για την προώθηση της ψυχικής υγείας και ευεξίας. Μέσα από αυτή την καμπάνια ενημέρωσης στοχεύουμε να ευαισθητοποιήσουμε ακόμη περισσότερο κόσμο, καλλιεργώντας την αλλαγή, την αποδοχή, ώστε όλοι μαζί να καταφέρουμε να αποβάλουμε το κοινωνικό στίγμα γύρω από την ψυχική υγεία.

Και είμαστε μόνο στην αρχή! Τη σκυτάλη της εκστρατείας παίρνουν όλοι όσοι νιώθουν πως η ψυχική υγεία δεν είναι «πολυτέλεια» ή κάτι αυτονόητο, αλλά μία διαδικασία που κερδίζεται καθημερινά μέσα από τη συμμετοχή, την προσφορά και τη γνώση που προσφέρουν ειδικοί επιστήμονες. Ευχαριστώ όλους όσοι συμμετέχουν στην εκστρατεία μας και για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο Breathe, φωνάζοντας μαζί μας στο μήνυμα που πρεσβεύουμε. Τον νου σου στον νου σου!».

Εσείς; Θα πάρετε μια ανάσα;

Ανεβάστε το δικό σας βίντεο στο Instagram, κάντε tag το Βreathe Hellas και μεταδώστε το σπουδαίο μήνυμα.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων