Η 4χρονη νίκησε τον καρκίνο και ο γιατρός της οργάνωσε πάρτι έκπληξη | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Η 4χρονη νίκησε τον καρκίνο και ο γιατρός της οργάνωσε πάρτι έκπληξη

Η μεγαλύτερη χαρά ήταν το χαμόγελο της

 medlabnews.gr iatrikanea

Η Kyla διαγνώστηκε με έναν επιθετικό όγκο στον εγκέφαλο πριν περίπου οκτώ μήνες. Από τότε, νοσηλεύεται σε παιδιατρικό νοσοκομείο και έχει υποβληθεί από μια σειρά επώδυνων θεραπειών με στόχο να καταπολεμηθεί ο όγκος.

Πριν λίγες μέρες ο στόχος επετεύχθη και η χαρά όχι μόνο των γονιών της αλλά και των γιατρών ήταν τόσο μεγάλη που αποφάσισαν να της κάνουν ένα «τέρμα οι χημειοθεραπείες» πάρτι!

Ο παιδονευρο-ογκολόγος που παρακολουθούσε την μικρούλα μπήκε στο δωμάτιο ντυμένος μονόκερος και αγκάλιασε σφιχτά την μικρή του ασθενή που φορούσε τα καλά της. Στη συνέχεια, γιατροί και προσωπικό του νοσοκομείου τραγούδησαν ένα ξεχωριστό τραγούδι αφιερωμένο στην Kyla, που τελειώνει με τον στίχο «μάζεψε τις βαλίτσες σου, βγες από την πόρτα - δεν χρειάζεσαι άλλες χημειοθεραπείες!».

«Η μεγαλύτερη χαρά ήταν το χαμόγελο της Kyla. Δεν την έχω ξαναδεί τόσο χαρούμενη!», ανέφερε ο γιατρός… μονόκερος.

«Η Kyla έφτασε στο νοσοκομείο μας με έναν επιθετικό όγκο στον εγκέφαλο και είχε ελάχιστες πιθανότητες να ανταποκριθεί στις χημειοθεραπείες χωρίς να υποτροπιάσει», συνεχίζει ο γιατρός. «Μετά από περισσότερους από οκτώ μήνες θεραπείας, οι εξετάσεις έδειξαν ότι ο όγκος της Kyla υποχώρησε σημαντικά και ήρθε η ώρα να πάει στο σπίτι της».

Το πάρτι που οργάνωσαν γιατροί και νοσοκόμοι, δεν ήταν απλά μια όμορφη γιορτή για την Kyla αλλά μια επισφράγιση ότι τα δύσκολα πέρασαν!

Πηγή: yahoo.gr

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων